Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 2 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 2

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van dit moment voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series zijn op dit moment het populairste bij het Nederlandse publiek:

10. Cobra Kai

Cobrai Kai staat op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 1. Het vierde seizoen werd eind december online gezet en de meeste fans hebben die afleveringen ondertussen wel gezien. In de serie – een vervolg op de film The Karate Kid – blaast Johnny Cobra Kai een nieuw leven in door een karate dojo op te richten. Dat gaat met vallen en opstaan en een heleboel karate.

Bekijk hieronder de trailer van Cobra Kai:

https://www.youtube.com/watch?v=I3uX4uwrAaY

9. Spider-Man: Homecoming

Op dit moment kunnen we helaas niet naar de nieuwe Spider-Man film in de bioscopen, dus moeten we het maar doen met de oude films op Netflix. Nu kijken we veel naar Spider-Man: Homecoming, want deze Marvel-film staat nu op de negende plek in de top 10 van Netflix. Dit is de eerste Spider-Man film waarin Tom Holland te zien is als de superheld en daarin neemt hij het op tegen The Vulture, gespeeld dooor Michael Keaton. Gelukkig staat hij er niet alleen voor, want Iron Man – gespeeld door Robert Downey Jr. – is er ook bij om de jongeling te coachen.

Bekijk hieronder de trailer van Spider-Man: Homecoming:

8. Dangerous

Op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series staat Dangerous. In deze film verhuist een voorwaardelijk vrije man naar een afgelegen eiland om de mysterieuze dood van zijn broer te onderzoeken. In de film spelen onder meer Scott Eastwood, Famke Janssen en Mel Gibson een hoofdrol.

Bekijk hieronder de trailer van Dangerous:

https://www.youtube.com/watch?v=KWm4hTH1gKM

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van The Witcher?

7. The Witcher

The Witcher is ook deze week nog steeds erg populair in Nederland. De fantasyserie – met Henry Cavill in de hoofdrol – staat op dit moment op de zevende plek in de top 10 Netflix films en series. In het tweede seizoen zien we hoe het leven Geralt, Ciri en Yennefer drastisch is veranderd na het einde van het eerste seizoen. Geralt heeft een jonge (adoptieve) dochter om voor te zorgen. Yennefer is haar krachten kwijt geraakt. En Ciri wordt nog steeds opgejaagd door monsters en koningen en hun legers.

Bekijk hieronder de trailer van The Witcher:

https://www.youtube.com/watch?v=TJFVV2L8GKs

6. Emily in Paris

Op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat Emily in Paris. Ook deze serie doet het al weken erg goed in Nederland. In de serie volgen we de Amerikaanse Emily die voor een jaar naar Parijs verhuist om daar te gaan werken. Niet iedereen zit op deze verschijning te wachten, maar met haar charmes kan Emily (bijna) elke inwoner van Parijs wel een fan van haar maken.

Bekijk hieronder de trailer van Emily in Paris: 

5. Mother/Android

Op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van week 2 staat een nieuwkomer, want deze plaats is namelijk van Mother/Android. In de scifi-film zoeken een jonge zwangere vrouw en haar vriend naar een veilig plekje in een gevaarlijke post apocalyptische wereld die wordt geteisterd door een opstand van gewelddadige androïden.

Bekijk hieronder de trailer van Mother Android:

4. Don't Look Up

Don't Look Up staat op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. De film met Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence in de hoofdrol toont hoe twee astronomen op mediatour gaan om de wereld te waarschuwen voor een allesvernietigende komeet. Niemand wil echter naar ze luisteren, en dat is precies hoe de klimaatwetenschappers van nu zich voelen. De film is overigens wel een groot succes, want Don't Look Up is na een paar weken al een van de meest bekeken Netflix films ooit.

Bekijk hieronder de trailer van Don't Look Up:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

3. Stay Close

Op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van nu staat Stay Close. In de serie worden de levens van een fotojournalist, een voetbalmoeder en een detective overhoop gegooid als een duistere gebeurtenis uit het verleden na jaren weer wordt opgerakeld.

Bekijk hieronder de trailer van Stay Close:

2. Manifest

Manifest staat op de tweede plek in de Netflix top 10 van dit moment. In de serie verdwijnt een vliegtuig vol met passagiers. De vlucht landt na vijf jaar weer, maar daar is dit bijzondere myterie nog niet mee opgelost.

Bekijk hieronder de trailer van Manifest:

https://www.youtube.com/watch?v=LjsFg7e-ffk

1. Undercover

Op de eerste plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat Undercover. Dit weekend ging de laatste aflevering van het derde seizoen online en veel Nederlanders zaten daar duidelijk op te wachten. In het derde seizoen moet Bob voor zijn nieuwe baan samenwerken met niemand minder dan Ferry. Kan dat goed gaan?

Bekijk hieronder de trailer van Undercover:

Bekijk ook:
Quiz: Van welke films ken je deze engerds?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.