Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 12 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 12

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van week 12 voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series worden op dit moment het meeste gestreamd in Nederland:

10. Inventing Anna

Inventing Anna staar op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. De serie toont het verhaal van een meisje dat zich voordeed als een rijke Duitse erfgename. Met haar valse identiteit weet ze heel wat mensen op te lichten, om zo een luxe leventje te leiden. Leuk om te weten is dat de serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Bekijk hieronder de trailer van Inventing Anna:

9. Rescued by Ruby

Op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van week 12 staat nog een waargebeurd verhaal. Rescued Ruby gaat over een politieagent die ervan droomt om samen met een hond aan de slag te gaan. Dat is alleen niet zo makkelijk als de hond totaal niet wil meewerken.

Bekijk hieronder de trailer van Rescued by Ruby:

8. Blacklist

Blacklist staat op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In de serie laat een crimineel meesterbrein expres vangen door de FBI om vervolgens met ze samenwerken. Dat doet hij echter onder bepaalde voorwaarden, en een daarvan is dat hij zelf zijn partner mag kiezen. En dat is niemand minder dan de relatief onervaren profiler Elizabeth.

Bekijk hieronder de trailer van Blacklist:

Bekijk ook:
Smaaktest: Wat is je favoriete filmgenre?

7. The Last Kingdom

The Last Kingdom heeft de zevende plek in de top 10 Netflix films en series van week 12 te pakken. De serie speelt zich af in de 9e eeuw in Groot-Brittannië en draait om de strijd tussen de Engelsen en de Denen. De Denen hebben duidelijk de overhand, maar kunnen ze ook het laatste Engelse koninkrijk veroveren?

Bekijk hieronder de trailer van The Last Kingdom:

6. Formula 1 Drive to Survive

In Nederland zijn we gek op racen, dus dat het nieuwe seizoen van Formula 1 Drive to Survive het goed doet is ook niet zo verwonderlijk. De Formule 1 docu staat op de zesde plek in de Netflix top 10 van deze week. In Drive to Survive krijgen we een kijkje achter de schermen bij de autosport.

Bekijk hieronder de trailer van Formula 1 Drive to Survive:

5. Black Crab

Black Crab staat op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van week 12. In de serie speelt Noomi Rapace een soldaat die op een wanhopige missie gestuurd waarmee ze mogelijk een apocalyptische oorlog kan eindigen. Dat is echter niet haar enige doel, want ze krijgt tijdens de missie ook nog de kans om haar dochter te redden. De inzet is dus hoog!

Bekijk hieronder de trailer van Black Crab:

4. Pieces of Her

Pieces of Her doet het ook al weken goed op Netflix en staat nu op de vierde plek in de top 10. In de serie probeert een moeder – gespeeld door Toni Collette – een rustig leventje te leiden. Na een gewelddadige aanval kan dat echter niet meer, en komen ook vijanden uit haar verleden weer tevoorschijn om met haar – en haar gezin – af te rekenen.

Bekijk hieronder de trailer van Pieces of Her:

Bekijk ook:
Quiz: Welke bekende films uit 2021 zie je hier?

3. Queen of the South

Queen of the South staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In de serie zien we hoe Teresa gedwongen terecht komt in een drugskartel. Ze moet meewerken om te overleven, maar misschien is ze daar ook nog best goed in…

Bekijk hieronder de trailer van Queen of the South:

2. Taboo

De tweede plek in de top 10 Netflix films en series van deze week wordt in beslag genomen door Taboo. In de serie speelt Tom Hardy de rol van avonturier James Delaney die jaren vermist was. Hij is daar voor zijn vaders begrafenis, én de erfenis. Maar, hij is niet de enige die die graag wil hebben.

Bekijk hieronder de trailer van Taboo:

1. Top Boy

Top Boy is op dit moment het populairste op Netflix en staat op de eerste plek in de top 10. In de serie keren twee doorgewinterde drugsdealers terug naar Londen, waar ze op zoek gaan naar geld en macht. Alleen niet iedereen zit op hun komst te wachten, want ze krijgen concurrentie van een jonge maar meedogenloze oplichter. Wie wint?

Bekijk hieronder de trailer van Top Boy:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.