Kijkers ontdekken massaal de magie van Zwitserland met Janny, André en Nhaan: Een reis vol humor en avontuur 12
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Kijkers ontdekken massaal de magie van Zwitserland met Janny, André en Nhaan: Een reis vol humor en avontuur

Met “Denkend aan Zwitserland”, een vervolg op het succesvolle “Denkend aan Holland”, is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de traditionele Nederlandse programma’s. In dit programma nemen de bekende culinair expert Janny van der Heijden, de geliefde entertainer André van Duin, en hun aanbiddelijke hondje Nhaan, kijkers mee op een ontdekkingsreis door de schitterende Zwitserse landschappen.

Deze reis biedt niet alleen een blik op de adembenemende natuur, maar zit ook vol met humor en warme momenten die typerend zijn voor het duo Janny en André. En dat dit programma zeker niet misstaat werd al meteen duidelijk na de goede kijkcijfers en vele positieve reacties.

Een reis gevuld met humor en charme

Wat direct opvalt in “Denkend aan Zwitserland” is de unieke chemie en het komische samenspel tussen Janny van der Heijden en André van Duin. Dit duo, dat eerder al hoge ogen gooide in “Denkend aan Holland”, zet hun reis voort met dezelfde mix van droge humor en hartelijke interacties die hen zo geliefd maakt bij het publiek.

Van de momenten waarop ze proberen de lokale cultuur en gewoonten te begrijpen tot hun spontane en vaak ongeplande avonturen, zoals de poging om de beroemde Matterhorn te beklimmen, zorgen ze voor een onophoudelijke stroom van vermaak.

De eerste aflevering

In de openingsaflevering van deze reisserie volgen we Mieke en Lucas terwijl ze vanuit het bruisende Amsterdam Centraal vertrekken voor een avontuurlijke reis naar het idyllische wintersportoord Zermatt. Hier raken ze betoverd door het majestueuze aanzicht van de beroemde Matterhorn. Onder begeleiding van een ervaren berggids wagen ze zich aan een spannende klimtocht.

De volgende dag brengt een nieuw avontuur voor Mieke en Lucas. Ze bezoeken de hoogste vuurtoren ter wereld, waar ze de unieke kans krijgen om een sleutel van dit iconische monument in ontvangst te nemen. Dit is een eer die slechts aan een select gezelschap van duizend mensen wereldwijd is voorbehouden.

Nhaan, de onweerstaanbare vierpotige ster

In “Denkend aan Zwitserland” is Nhaan, het schattige hondje van het duo, veel meer dan een bijfiguur. Nhaan's aanwezigheid voegt een extra laag van charme en vertedering toe aan het programma. Of hij nu meereist in een rugtas, schattig uitgedost is met een mutsje, of vrolijk door de sneeuw glijdt op een slee, Nhaan's capriolen zorgen voor een onweerstaanbare mix van humor en schattigheid.

Zijn interactie met Janny en André benadrukt de speelsheid en onbezorgdheid die zo kenmerkend is voor het programma. Nhaan's avonturen tonen aan hoe huisdieren een verrijking kunnen zijn op reis, en brengen een extra dimensie van vreugde en ontspanning in het programma.

De magie van Zwitserland

“Denkend aan Zwitserland” is niet alleen een showcase voor de chemie tussen Janny, André en Nhaan, maar ook een prachtige ode aan de natuurlijke schoonheid van Zwitserland. De camera's vangen de majesteit van de Alpen, de schilderachtige schoonheid van de Zwitserse dorpjes, en de pracht van de uitgestrekte landschappen.

Het programma fungeert eigenlijk als een soort virtuele rondleiding door Zwitserland, waardoor kijkers vanuit hun woonkamer kunnen genieten van de pracht en praal van dit land. Elke aflevering is een visueel spektakel, waarbij de natuurlijke schoonheid van Zwitserland de perfecte achtergrond vormt voor de avonturen van dit trio.

Conclusie: een must-see

“Denkend aan Zwitserland” is veel meer dan slechts een televisieprogramma; het is een boeiende ervaring die kijkers meeneemt op een avontuurlijke reis vol humor, warmte en prachtige momenten.

De eerste aflevering van het programma werd dankzij dit alles dan ook uitstekend ontvangen door het publiek, dankzij de unieke combinatie van humor, de schoonheid van vriendschap en de adembenemende landschappen van Zwitserland. Dit maakt het een must-see voor iedereen die verlangt naar avontuur, gelach en ontspanning. “Denkend aan Zwitserland” staat garant voor een onvergetelijke kijkervaring.

Poll Kijk jij weleens naar dit soort programma's?

Ja, ik kijk er graag naar27.3%
Soms22.7%
Nee, maar misschien dat ik dit wel een kans geef22.7%
Nee, dit is niks voor mij27.3%
📊 Bekijk resultaten
1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.