in

Waarom elk modemeisje een Casimoda hoesje wilt

We kunnen absoluut niet meer zonder onze telefoon. Het high-tech apparaatje zit tegenwoordig aan onze handen vastgeplakt en wanneer we hem een moment uit het oog verliezen, slaat de paniek toe. Logisch ook, want praktisch ons hele leven zit in dat rechthoekige apparaatje. Reden genoeg om een smartphone optimaal te beschermen én er ook nog eens leuk uit te laten zien. Maar hoe doe je dat dan?

Voor ieder wat wils

Het antwoord: Casimoda. Het online hoesjesmerk is in 2013 live gegaan en maakt sindsdien haar woorden waar. Sinds het merk in de kinderschoenen stond, beloofde Casimoda dat zij de nieuwe BFF van jouw smartphone zijn. En dat is ze aardig gelukt. Ze hebben in Nederland en België een trouwe fanbase opgebouwd van duizenden loyale klanten. Ben je op zoek naar een case voor jouw iPhone 11 of wil je een je Samsung A71 hoesje kopen voor jouw beste vriendin, nichtje of zus? Met een assortiment van ruim 15000 producten wordt het even zoeken, maar slagen ga je altijd.

Marmer is de nieuwste trend

Welke hoesjes zijn perfect voor het ultieme modemeisje? Wij vertellen het je maar al te graag. Wat dacht je van de marmer collectie die nog steeds helemaal hot and happening is in modeland? Casimoda onderscheidt zich van andere merken door de unieke kleurencombinaties en designs. Ze zijn dan ook erg gewild: voor iedereen zit er wel iets bij.

Lees ook:
Welke strandkleding draag jij deze zomer?

Helemaal zelf kiezen

Waar we ook erg blij van worden, zijn de gepersonaliseerde hoesjes. Ja, je leest het goed: je kunt bij Casimoda ook een telefoonhoesje ontwerpen. Hoe leuk is dat? Het enige wat je hoeft te doen, is je telefoontype kiezen en een design selecteren. Nu is alleen nog de vraag waar je voor zult kiezen. Een quote? Een mooie foto van jou en je BFF? Of wordt het toch een zelfgemaakt ontwerp? Eén ding is in ieder geval zeker; jij en jouw smartphone wandelen voortaan hand in hand met een stijlvolle telefoonhoes van Casimoda. Klopt jouw modehartje al wat sneller?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze moorden werden gepleegd op Valentijnsdag

De leukste tweets over #StormCiara en #StormDennis