haren verven
Saved Read later
Deel dit bericht

Verf je haar eens op een gezonde manier!

Ons haar verven. Eerlijk is eerlijk, heel veel mensen maken zich er schuldig aan. Of het nu gaat om het feit dat je graag een andere haarkleur wilt of om je grijze haren te verbergen. Maar het is natuurlijk van groot belang om dit op een goede manier te doen.

Hoe goed is het verven van je haar?

Eerlijk is eerlijk. Het verven van je haar is vaak absoluut niet goed voor je haar. Maar dat heeft zo z’n redenen. De hoofdreden van de schadelijkheid van haarverf zit ‘m namelijk in het feit dat mensen niet te veel willen betalen voor hun haarverf. Goedkope haarverf bevat namelijk tal van chemische goedjes die niet goed zijn voor je haar. En dit kan uiteindelijk weer tal van andere problemen opleveren. Zo kan onder andere het pigment uit je haar verdwijnen en kun je nog sneller grijs worden. Denk daarom goed na over het soort verf dat je gebruikt.

Bekijk ook:
Op naar de zomer: Dit zijn de belangrijkste bikini trends van 2024

Hoe verf je je haar nou eigenlijk?

Waarschijnlijk heb je al wel eens geprobeerd je haar te verven. En eerlijk is eerlijk het ziet er allemaal super gemakkelijk uit, maar in werkelijkheid heb je je waarschijnlijk al in allerlei hoeken gedrukt om je haar goed te kunnen verven. In onderstaande video leggen de mensen van WECOLOUR het graag aan je uit, zodat jij in de toekomst ook je haar op een goede manier kunt verven.

Geen gevaarlijke stoffen in haarverf, kan dat?

Het verven van haar zonder chemische stoffen is vrijwel onmogelijk. Maar wel zijn er verschillende gradaties op het gebied van haarverf. De verschillende soorten haarverf van WECOLOUR zijn van kapperskwaliteit. Het allerbeste op het gebied van haarverf wat je kunt krijgen dus. Daarnaast zit er geen ammonia en PPD in deze haarverf. Hierdoor is deze haarverf een stuk zachter voor je haar en je hoofdhuid. En doordat er geen ammonia en PPD verwerkt is in de haarverf van WECOLOUR is het ook nog eens een stuk beter voor het milieu.

Bekijk ook:
Dit zijn de haarkleur trends van 2024 en tips voor de ideale keuze

Het mooiste resultaat, gewoon uit jouw losse pols

Dankzij de verf van WECOLOUR kun jij je haar verven op een gezonde manier. Maar het is niet alleen dat wat je bereikt. Deze haarverf is uniek en geeft zelfs glans en verzorging aan je haar. Daarnaast ruikt de verf ook nog eens neutraal en vervaagt de kleur bijna niet. Wanneer je de haarverf van WECOLOUR geopend hebt, kun je simpelweg de verf nog twaalf maanden lang blijven gebruiken. Te veel betalen voor de verf doe je dan ook zeker niet.

922

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.