Dit worden de make-up trends van 2021 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit worden de make-up trends van 2021

Ben jij een make-up liefhebber in hart en nieren? Dan houd je jezelf vast veel bezig met nieuwe make-up trends. En goed nieuws, want ook voor 2021 staan er weer een paar mooie make-up trends klaar. Welke make-up trends je in 2021 mag verwachten? Lees snel verder, want wij bespreken het in dit artikel. 

Smokey eyes

Een make-up trend die we veel in 2021 gaan zien, zijn de smokey eyes. Bij deze trend gaat het om donker opgemaakte ogen. Denk bijvoorbeeld aan ogenschaduw in de kleuren zwart en grijs. Er wordt verwacht dat we vooral de matte afwerkingen van de smokey eyes gaan zien, maar de kans is groot dat we ook regelmatig de glanzende variant van de smokey eyes gaan tegenkomen. Hoe dan ook is deze look zeker een aanrader voor in 2021.

Dit worden de make-up trends van 2021 17

Bekijk ook:
Deze make-up trends ga je zien deze winter

Rode lippen

Qua make-up mag het in 2021 lekker opvallend, want ook rode lippen zijn helemaal een trend in dit jaar. We zien deze trend natuurlijk al een tijd, maar het is zeker een blijvertje. Rode lippen geven jouw make-up een boost en zorgen ervoor dat jij altijd chic de deur uitloopt. Waar rode lippenstift eerst altijd als heel opvallend werd gezien, wordt dat steeds minder het geval. Rode lippen zijn namelijk een trend en steeds meer vrouwen durven deze make-up look aan. Dat wordt veel rode lippenstift of rode lipgloss inslaan dus!

Bekijk ook:
Dit zijn ze: de laarzentrends van dit moment

Kleurrijke ogenschaduw

In 2021 mag je veel gaan experimenteren met kleuren in je make-up. Je kan hierbij dus helemaal out of the box gaan. Gebruik in plaats van neutrale kleuren voor je ogenschaduw eens een feller kleurtje in je make-up look. Dit geeft een compleet andere uitstraling. Je hoeft niet bang te zijn dat je te veel opvalt, want veel kleuren in je make-up look is helemaal hip. Doe dit in de eerste instantie echter ook weer niet too much, vooral als je het niet gewend bent. Begin met kleine stapjes en wie weet betover jij in 2021 straks iedereen met jouw toffe kleurrijke make-up looks.

Dit worden de make-up trends van 2021 18

Gekleurde eyeliner en mascara

Niet alleen ogenschaduw mag in 2021 lekker kleurrijk, dit geldt ook voor eyeliner en mascara. Verwissel jouw zwarte eyeliner of mascara daarom eens voor een eyeliner of mascara met een fel kleurtje. Denk bijvoorbeeld aan blauw of paars. Hiermee kun je zelf lekker experimenteren en kijken of het iets is voor jou.

Glanzende make-up

Een trend die we in 2021 veel gaan zien op het gebied van make-up, is glanzend. Van glanzende ogenschaduw en highlighter tot glanzende lipgloss: noem het maar op. Het beste is om hierbij te kiezen voor een neutrale kleur, zo wordt de glans niet te extreem. De glanzende make-up look is ontzettend leuk en kun je toepassen bij veel gelegenheden. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze make-up trend eens uit te proberen!

 

 

 

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.