De hipste kleding voor kinderen! 10
Saved Read later
Deel dit bericht

De hipste kleding voor kinderen!

Kleding voor volwassenen kent vaak veel overeenkomsten met kleding voor kinderen. Dit blijkt alleen al als je naar de trends kijkt. Trends die in de wereld van kleding voor volwassenen aanwezig zijn, zijn veelal ook in de wereld van kinderkleding te vinden.

Kijkende naar de huidige trends van kinderkleding vallen enkele dingen op. De meest opvallende trends worden hieronder besproken.

Kleurrijk

Wat op dit moment opvalt, is dat de kleding voor kinderen opvallend kleurrijk is. De kinderkleding van Omoda wordt bijvoorbeeld veel in aardse tinten uitgegeven, maar ook in de zogeheten sorbettinten. Deze zogeheten pasteltinten vormen op dit moment een belangrijk onderdeel van het kleurenpalet van kinderkleding.

Hierbij kun je denken aan kleuren als lila, lichtoranje en lichtgroen. Deze kleuren staan bij de meeste kinderen prachtig, maar kijk wel goed naar de haar- en huidskleur van je kind. Daarmee zorg je voor een fraai geheel.

Denim stof

In het aanbod van kinderkleding valt de denim stof in positieve zin op. Meer en meer merken kiezen ervoor om bijvoorbeeld spijkerbroeken en spijkerjacks op de markt te brengen.

Bekijk ook:
Sneakertrends van dit moment

Wat hierbij ook opvalt, is de diversiteit. Een broek wordt bijvoorbeeld niet meer helemaal van één kleur denim gemaakt, maar van verschillende kleuren. Ook zijn er merken die bewust voor meerdere soorten spijkerstoffen kiezen. Een spijkerbroek of spijkerjasje krijgt hiermee direct een andere uitstraling.

Comfort

Als je nieuwe kinderkleding gaat kopen, kijk je ongetwijfeld naar het design. Het is echter ook erg belangrijk om naar het comfort van de kleding te kijk. De leukste kinderkleding voor jongens en meisjes zou comfortabel moeten zitten, aangezien kinderen graag onbezorgd spelen. Alleen kleding die 100% comfortabel zit, stelt je kinderen in staat om onbezorgd te spelen.

Het is goed om te zien dat meer en meer merken hier op inspelen. Veel merken bieden bijvoorbeeld fijn zittende broeken van een jogging stof aan. Deze broeken zien er tof uit en brengen het gewenste comfort met zich mee.

Duurzaam

In de gehele maatschappij is duurzaamheid een steeds belangrijker wordend thema. Meer en meer mensen leveren duurzaam, wat uiteraard ook van invloed is op de inhoud van de garderobekast.

Bekijk ook:
Modetrends 2024: Dit gaan we overal terugzien!

In de wereld van kinderkleding betekent dit twee dingen:

  • Investeren in de beste kinderkleding. De goedkoopste kinderkleding gaat veelal gepaard met een korte levensduur. Dat is uiteraard alles behalve duurzaam, waardoor veel ouders investeren in de beste kinderkleding.
  • Kleding gaat over naar broertje(s) of zus(sen). Voor gezinnen met meer dan één kind is het ideaal om de kleding meerdere keren te gebruiken. Dit is duurzaam en is ook nog eens een stuk voordeliger. Je hoeft immers niet meer voor elk kind dure kleding aan te schaffen.

Knitwear

Tot slot is ook knitwear weer ongekend populair. De knitwear, zoals gebreide truien, is weer helemaal terug van weggeweest. Lange tijd waren gebreide kledingstukken in de mode, maar dit is in de afgelopen jaren eigenlijk niet meer het geval geweest. Het is dan ook goed om te zien dat je nu weer uit veel knitwear voor je kind kunt kiezen.

Belangrijk voordeel van knitwear is de duurzaamheid en het comfort. Deze kledingstukken sluiten dan ook precies op de twee hierboven besproken kinderkleding trends aan.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.