Coronafashion masks in opmars 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Coronafashion masks in opmars

Jup. We worden misschien iets enthousiaster als we een kopje zien met andere fashion, maar 2020 staat in het teken van mondkapjes. We kunnen er niet meer omheen en zeker als we langzaamaan ons ‘normale' leven willen oppakken, dan moeten we gebruik gaan maken van deze mondmaskers. In België worden de mondmaskers vanaf half mei verplicht in zowel klaslokalen als openbaar vervoer. Atelier Schaap Tailors heeft hier iets gaafs op bedacht, zogeheten ‘fashions masks'. Maar hoe zien die er eigenlijk uit?

Kleuren en prints

Een gat in de markt zul je denken, en daar heeft Atelier Schaap Tailors in Antwerpen goed op ingespeeld. In België zijn nu al de maskers met gave bonte kleuren en verschillende prints een enorme hit want uiteindelijk moet je zelf van de situatie maar wat leuks maken. Niet alleen deze atelier speelt in op de trend, maar ook het Brusselse modehuis Natan maakt haute couture maskers.

Bekijk ook:
Wat zijn de populairste cosmetische ingrepen?

Atelier Schaap Tailors maakt in eerst instantie herenkleding op maat via een naaiatelier in Roemenië, maar een snelle omschakeling heeft ervoor gezorgd dat ze nu bijzondere maskers produceren. Wat dacht je van een masker met dollarbiljetprint of een ruitjesprint? Een luxe versie van een katoenenmasker en de vraagprijs kost € 10 euro per stuk. Kies je liever voor een simpel masker of durf je de uitdaging aan met diverse gave prints?

Coronafashion masks in opmars 14

Het ultieme modeaccessoire

Binnenkort zijn de mondkapjes niet meer van het straatbeeld weg te denken. We willen immers allemaal graag weer onze dagelijkse dingen doen, maar met de 1,5 meter samenleving geeft dit toch wel andere vormen aan. Doordat mondkapjes nu broodnodig zijn, is er een gat in de markt voor ontwerpers en die zijn daar dankbaar voor. Een “statement” piece waar je maar al te graag in wilt investeren. (Want een wit mondkapje is ook niet alles hè?)

Bekijk ook:
Dit zijn de zomertrends die je niet mag missen!

Je kunt natuurlijk ook zelf een mondmasker maken, want dat is immers lekker creatief en een goede bezigheidstherapie. Hoe? Dat zie je hieronder!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.