in

5 beauty adventskalenders om mee af te tellen tot kerst

De eerste nachtvorst hebben we gehad, om vijf uur is het donker buiten en de kerstliedjes zijn alweer op de radio te horen. Alles wijst erop dat de gezelligste maand van het jaar weer voor de deur staat. Nog maar een paar weken en dan is het alweer kerst! Lees hieronder wat de leukste beauty adventskalenders zijn om mee af te tellen tot de feestdagen.

Rituals adventskalender

Niet alleen leuk om open te maken, maar ook om neer te zetten. Naast dat de adventskalender vol zit met luxueuze Rituals producten, krijg je er ook nog eens vier speciale Advent kaarsen bij.

Prijs: € 59,90

Rituals adventskalender

Maybelline New York adventskalender

Voor de echte beautygoeroes onder ons, een adventskalender vol met echt alleen maar make-up. Van mascara tot nagellak, alles wat je nodig hebt om je kerst make-up look af helemaal te maken.

Prijs € 44,95

Maybelline New York-adventskalender

Essie adventskalender

Elke dag van december een ander kleurtje op je nagels, met de adventskalender van Essie kan het. Ook nagelverzorgingsproducten, zoals nagelserum, zijn inbegrepen. Daarmee is deze kalender all inclusive.

Prijs: €49,95

Bekijk ook:
Welke oogkleur komt het minste voor?

Essie adventskalender

NIVEA adventskalender

Winter staat voor veel mensen gelijk aan droge lippen en een droge huid. Deze kalender zit vol met NIVEA mini’s, zodat jij 24 dagen lang je huid extra kunt verwennen. Leuk en praktisch te gelijk.

Prijs: € 39,95

NIVEA adventskalender

Kiehl adventskalender

Last but not least is deze kleurrijke adventskalender van Kiehl, ontworpen door kunstenares Janine Rewell. De kalender kun je openklappen. Dar vind je de verschillende vakjes, waarin de fijne verzorgingsproducten van Kiehl te vinden zijn. Sorry mannen, deze adventskalender bevat wel uitsluitend producten voor vrouwelijke huid.

Prijs: € 74,-

Geschreven door Fleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Radio 538-dj Daniël Lippens geschorst na aanrijding

De Civetkat schijt poepdure koffie uit én andere facts over…koffie!