google
Saved Read later
Deel dit bericht

Als je deze woorden googled heb je voor de rest van je leven nachtmerries

We weten dat internet donkere krochten heeft waar zelfs de grootste satanist nog kippenvel van zou krijgen. Vaak zijn deze websites nog moeilijker bereikbaar dan een telefonist van Vattenfall, maar er zijn gruwelijke ontdekkingen te vinden waarvoor je niet naar het darkweb hoeft, want Google heeft ze kant en klaar voor je in het archief liggen. Het enige wat je hoeft te doen is een bepaald woord googlen.

Gruwelijke zoekwoorden op Google

Reddit is een platform waar de meest uiteenlopende zaken worden besproken en gediscussieerd. Of het nou gaat over de magische onderbroek van Harry Potter, of tips over hoe je een toiletbril het beste af kunt likken, het is er allemaal op te vinden. In dit geval gaat het over bepaalde zoekopdrachten op Google. Deze zoekopdrachten zijn het begin van trauma’s waar geen psycholoog raad mee weet.

Gelukkig kunnen jullie wel tegen een stootje, dus hebben we besloten om aandacht te besteden aan de zoekwoorden die op het platform worden besproken. We hopen dat je een volle maag hebt, en een toilet of emmer binnen handbereik, want na het intoetsen van de onderstaande woorden wordt je maag flink op de proef gesteld. Durf je het nog aan? Laten we beginnen.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

google opdrachten

Google zoektermen die je nachtmerries bezorgen

We moeten erbij vermelden dat Google veelal meteen plaatjes zoekt bij het zoekwoord, dus wees gewaarschuwd. We beginnen bij het woord ‘mouthlarve’. Iemand op Reddit toetste dit woord in, en kon volgens eigen zeggen ‘het venster niet snel genoeg sluiten’. Als je na het zoeken van dit woord nog rechtop zit dan gaan we door naar de volgende. Dat is het woord ‘degloving’. De beelden die bij dit woord horen krijg je niet meer van je netvlies af als je ze eenmaal hebt gezien.

‘Degloving’ is letsel waarbij een groot deel van je huid volledig van het weefsel wordt gescheiden, iets wat wel eens gebeurt tijdens een bedrijfsongeval of ongeluk. Als je de inhoud van je maag nog in je lichaam hebt zitten, dan houden we het even bij eten en drinken. Weet je hoe tandplak eruit ziet? Als je het woord ‘calculus bridge’ googled dan zie je hier de ergste vorm van, en dan bedoelen we de extreemste vorm mogelijk. Eet smakelijk.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

google zoekopdrachten

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.