Tips om je eigen (offline) fotoboek te maken 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Tips om je eigen (offline) fotoboek te maken

Nu ongeveer de tijd aan je voeten ligt en je af en toe door je haren strijkt van “weer een dag voorbij” begrijpen we dat je op zoek bent om naar iets leuks om te doen. De klus-periode heeft iedereen ongeveer al wel weer gehad, de puzzels zijn gemaakt en dat extra rondje wandelen maakt ook niet dat de dag ineens voorbij vliegt. Het re-organiseren van je huis daarentegen wel. Je hoeft niet meteen je hele inboedel te verwisselen voor gloednieuwe stukken, maar je kunt wel de kasten die vol liggen met rommel eens opruimen. Misschien kom je dan ineens wat foto's tegen en denk je, hey deze foto's kunnen wel een mooi plekje krijgen. In een fotoboek bijvoorbeeld 😉

Online/offline fotoboek

Je kunt er allereerst een keuze maken wat voor soort fotoboek je voor ogen hebt. Je kunt wel beginnen aan een online fotoboek, maar dan moet je wel de motivatie hebben om het af te maken. Vaak begin je eraan, vind je ineens een nieuwe hobby en maak je je langverwachte fotoboek nooit af. Terwijl de foto's wel een plekje op de troon verdienen. Een offline fotoboek klinkt een beetje ingewikkeld, maar dat is kortgezegd gewoon een foto boek van papier. Een boek die je zelf in elkaar gaat knutselen. De kaft kun je natuurlijk kopen, maar hoe je zelf het boek vormgeeft is helemaal aan jezelf. Maar waar begin je nu?

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Foto's af laten drukken

Allereerst is het belangrijk om je foto's te sorteren en ook te laten afdrukken. Via bijvoorbeeld de app van de Kruidvat kun je eenvoudig foto's bestellen. Zo kun je via je telefoon foto's selecteren om vervolgens eenvoudig via de app te bestellen. Verwacht hier geen moeilijkheden, want binnen enkele minuten heb je je favoriete foto's zo afgedrukt. Je kunt hier foto's bestellen vanaf € 0,09 cent, maar mocht je geen honderden foto's willen bestellen, dan kun je rekenen op zo'n € 0,20 per foto. Vervolgens kun je de foto's thuis laten bezorgen maar ook laten bezorgen bij een winkel in de buurt.

Creativiteit erop los gooien

Zodra je zowel je fotoboek als je foto's binnen hebt, kun je eindelijk aan de slag. Pak alle kleuren stiften, leuke kaartjes, oude verjaardagswensen en combineer dit samen in een prachtig fotoboek. Een tip is om overal de datum op te zetten, zodat je na elke jaren eenvoudig terug kunt kijken op al je favoriete herinneringen.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Tips om je eigen (offline) fotoboek te maken 14

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.