in ,

Nieuwe soloshow voor Hans Teeuwen

Het is weer zover. Hans Teeuwen gaat de theaters weer in. De achtste soloshow van Teeuwen gaat van start op 11 maart. De show krijgt de titel “Nou Lekker Dan”. Vanaf 11 maart zal Teeuwen tot eind november te zien zijn in de theaters in zowel België als Nederland.

Voorverkoop start al snel!

De voorverkoop voor de theatervoorstelling start snel. Aanstaande maandag, 3 februari, om 10:00 om precies te zijn. De kaarten zijn op verschillende manieren te krijgen, zo kun je de kaarten aanschaffen via de website van de cabaretier maar ook via een website van een theater bij jou in de buurt.

View this post on Instagram

Daar is ie! De gloednieuwe show: NOU LEKKER DAN!!! De show tourt door Nederland en België. De eerste try-out is op 11 maart en de kaartverkoop start op 3 februari 10.00. Voor meer info ga naar HANSTEEUWEN.NL • • • #hansteeuwen #nieuwe #show #nou #lekker #dan #hebben #jullie #er #zin #in #ikke #wel #komdan #alsjedurft

A post shared by Hans Teeuwen (@therealhansteeuwen) on

Een verontrustende blik in de geest van Teeuwen

Volgens een korte toelichting gaat de show over de écht Teeuwen en de zaken die in zijn geest omgaan. Van nat vlees en likes tot medium Gonnie en bistro’s. Het zijn allemaal zaken die niet heel goed voelen maar wel grappig zijn.

415 punten
Upvote Downvote

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laden…

0

Aantal vaccinaties tegen baarmoederhalskanker stijgt

TikTok komt dit jaar met eigen games