Nieuwe soloshow voor Hans Teeuwen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe soloshow voor Hans Teeuwen

Het is weer zover. Hans Teeuwen gaat de theaters weer in. De achtste soloshow van Teeuwen gaat van start op 11 maart. De show krijgt de titel “Nou Lekker Dan”. Vanaf 11 maart zal Teeuwen tot eind november te zien zijn in de theaters in zowel België als Nederland.

Voorverkoop start al snel!

De voorverkoop voor de theatervoorstelling start snel. Aanstaande maandag, 3 februari, om 10:00 om precies te zijn. De kaarten zijn op verschillende manieren te krijgen, zo kun je de kaarten aanschaffen via de website van de cabaretier maar ook via een website van een theater bij jou in de buurt.

Een verontrustende blik in de geest van Teeuwen

Volgens een korte toelichting gaat de show over de écht Teeuwen en de zaken die in zijn geest omgaan. Van nat vlees en likes tot medium Gonnie en bistro's. Het zijn allemaal zaken die niet heel goed voelen maar wel grappig zijn.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.