Saved Read later
Deel dit bericht

NIEUW! De BOOS ACD-Podcast #1 van Tim Hofman

Wij kennen ondertussen allemaal Tim Hofman wel. Bekend van TV, de vele reisprogramma's maar ook uit de documentaire van Lize Korpershoek “mijn seks is stuk”. In zijn programma “BOOS” gaat Tim Hofman samen met zijn sidekick Marije aan de slag om het probleem van een deelnemer op te lossen. Je kunt je hiervoor aanmelden en dan gaat Tim op een hilarische en toch wel beangstigde manier deze huurbaas of werkgever tegemoet.

Toen… op dat moment kwam er ineens iets schokkends over Tim in het nieuws want in 2017 is hij geslagen door de zoon van een vastgoedmagnaat en is zijn kaak gebroken.. ook zijn hersenen waren gekneusd wat resulteerde in maanden thuisisolatie. Hieronder kun je de details van dit filmpje vinden, mocht je nog benieuwd zijn naar deze traumatische dag voor Tim Hofman.

Tuurlijk, dit stukje tekst gaat natuurlijk niet over zijn nieuwste podcast maar door deze toch wel vrij dramatische ervaring weet Tim Hofman jouw te inspireren met zijn podcast over thuisblijven, de BOOS Anti Corona Depressie Podcast. Want met meer dan drie maanden ervaring kun je met de tips van Tim zeker een eindje op weg.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Gewoon vanuit de woonkamer heeft Tim een nieuwe podcast bedacht om samen met jouw deze barre tijden door te komen. Verwacht hier geen diep gewortelde filosofie, maar gewoon een leuke podcast om te luisteren tijdens jouw favoriete avondwandeling.

Zo heeft Tim bijvoorbeeld aangegeven dat het belangrijk is om elke dag je bed op te maken, zodat als je dag verrot eindigt, je alsnog blij kunt zijn met je opgemaakte bed. (Back to basic zullen we maar zeggen) Maak daarnaast een weekplanning, zodat je je elke dag nuttig blijft voelen. Kortom: zeker het beluisteren waard.

Via Youtube kun je tips, leuke verhalen en suggesties insturen en misschien wordt jouw aanvraag wel behandeld tijdens de volgende ACD-podcast. Een aantal tips van de luisteraars kun je hieronder vinden:

“Maak je niet druk over dingen waar je zelf geen macht over uit kunt oefenen, begin de dag met een echte feelgood Spotify playlist, blijf vooral veel wandelen in de buitenlucht en zorg vooral dat je niet elke dag tot 12 uur in je bed ligt weg te stinken. Besteed deze tijd dan aan een nieuwe hobby, bijvoorbeeld stofzuigen of je oma bellen ;-)”

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

Je kunt de BOOS ACD-podcast nu luisteren via Spotify, maar ook zeker via Youtube. En nee, hier blijft het zeker niet bij, want zolang de voorraad strekt is er iedere week op dinsdag en donderdag om 16:00 een nieuwe aflevering. De eerste aflevering kun je hieronder terugvinden:

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.