Saved Read later
Deel dit bericht

De 5 leukste fragmenten uit Nederlandse real life soaps

We kunnen er geen genoeg van krijgen. Meekijken in het leven van “tout” bekend Nederland. Van René Froger en Barbie, tot aan de Veerkampjes, Chateau Meiland én Andy & Melisa. Als we de geruchten moeten geloven, krijgt dit laatste koppel binnenkort een nieuwe soap. De zenders vechten er op dit moment om. En terecht, want real life soaps zijn leuk. En zeker in deze tijd kunnen we wel wat vermaak gebruiken. Daarom hebben we de 5 leukste real life soap fragmenten voor je op een rij gezet.

1. Andy & Melisa: “Melisa trapt me er wel eens vanaf”

Andy moet zeker een paar keer in de week seks. Hij is dan ook niet voor niets een “kontenman”. Hij laat zijn piemeloris zelfs nu nog trots aan zijn moeder zien met de vraag: “ is hij al gegroeid mam”?

2. De Veerkampjes: “ Ze wil alles aan Rits geven, snap je”?

Nel Veerkamp legt aan Tonny uit waarom “Rits” (Rich) uit de Bold & The Beautiful alles erft. “Want hij is niet eens van hem, hij is van die met die snor”. “ Oh, Tom Manders…!

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

3. Chateau Meiland: “ Dan gaat het er allemaal overheen gobbelen”

Martien is meester in het verzinnen van de meest hilarische uitspraken. “Gobbelen” is er daar één van maar het woord bestaat echt. In de video nog meer geweldige uitspraken uit Chateau Meiland. Van “Trampéze” tot “Die naden denken ohh wat lekker, ik word helemaal gevuld”.

4. Tiny en Lau: “Krijg een natte scheur”

Lau gaat de voetbalpoule invullen. Hij zet in op ADO, maar verbaast zich erover dat deze boven Feyenoord geplaatst is. Lau realiseert zich alleen niet dat de voetbalclubs in alfabetische volgorde worden weergegeven. Als Tiny zich er ook nog eens mee bemoeit is de “pestpleuris bende” compleet.

5. Joling en Gordon: “Compleet andere wereld dit, alles ruikt naar stront”

Gerard en Gordon doen hun beklag over het werk op de boerderij. Vooral de strontlucht valt Gordon op. Compleet andere wereld ook..!

Bekijk ook:

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.