cristiano ronaldo
Saved Read later
Deel dit bericht

Cristiano Ronaldo en Rafael Nadal openen samen restaurant in Dubai

Profvoetballer Cristiano Ronaldo en Grand Slam-kampioen Rafael Nadal zijn niet alleen goede vrienden, ze zijn ook zakenpartners. De twee hebben onlangs bekendgemaakt dat ze binnenkort een nieuwe samenwerking aan zullen gaan op culinair gebied. Ronaldo en Nadal hebben namelijk bekendgemaakt dat ze een tweede Italiaans restaurant in Dubai gaan openen. Ze hebben al samen een restaurant in Madrid.

Restaurant Totó

Rafael Nadal is niet alleen een toptennisser, maar ook een zakenman. Hij opent binnenkort de deuren van een nieuwe hotelvestiging op het Spaanse eiland Mallorca. Hotel ‘Zen’ is een van de projecten van Nadal. Hij heeft in Madrid een Italiaans restaurant die hij samen met topvoetballer Cristiano Ronaldo bezit. De voetballer is nu werkzaam in het Midden-Oosten, dus hebben de twee besloten om een tweede vestiging van restaurant Totó in Dubai te openen.

Het is een slimme stap van de twee topsporters. In Dubai draait het om geld, zien, en gezien worden, dus eten in het restaurant van Nadal en Ronaldo zal zeker op de bucketlist staan van de vele bezoekers die jaarlijks in Dubai met geld strooien. Het restaurant mag bij voorbaat al een succes worden genoemd. Wat de prijzen op de menukaart worden is nog niet bekend, maar dat de kassa gaat rinkelen is zeker.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Een trotse Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is erg trots op het feit dat hij mede-eigenaar is van de restaurantketen. De Portugees steekt niet onder stoelen of banken dat hij een liefhebber is van de Italiaanse keuken, dus hij zal er vast zelf een keertje aan tafel gaan zitten. De indeling en ervaring op het gebied van smaak zal hetzelfde worden als in het gelijknamige restaurant in Madrid. Het restaurant zal te vinden zijn in hotel ‘Pestana CR7’, dat wordt gebouwd, en eveneens in het bezit is van de profvoetballer.

Restaurant Totó zal een elegante indeling krijgen, zoals bij de vestiging in Madrid ook het geval is. Er zal echter rekening worden gehouden van de architectuur van het Midden-Oosten, en zullen er Arabische elementen in het ontwerp worden meegenomen zodat de lokale cultuur in het restaurant wordt weerspiegeld. Wanneer restaurant Totó zijn deuren in Dubai opent is vooralsnog niet bekendgemaakt.

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.