Chateau Meiland gaat stoppen: het regent annuleringen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Chateau Meiland gaat stoppen: het regent annuleringen

Het is hot nieuws, op welke zender je ook afstemt. De Meilandjes komen terug naar Nederland! En dat bracht ook met zich mee dat heel veel mensen zich afvroegen of ze dan nog wel wilden logeren in Chateau Marillaux.

Terug naar Nederland

Het nieuws kwam voor velen als een donderslag bij heldere hemel. Hoewel we al wel wisten dat Chateau Marillaux verkocht zou worden, wisten we niet dat de familie plannen had om terug naar Nederland te komen. En wie had verwacht dat de elegante badplaats Noordwijk dan zou worden ingewisseld voor het Twentse platteland?

Het regent annuleringen… of toch niet?

Nadat de familie het nieuws naar buiten bracht, kwamen veel gasten met vragen. Zij wilden weten of de familie tijdens hun verblijf nog wel aanwezig zou zijn, want als je naar Zuid-Frankrijk afreist, dan ga je natuurlijk niet voor het land, maar voor de familie Meiland! Maxime Meiland wist de gasten echter al snel weer gerust te stellen. Zij plaatste een post waarin ze meteen aan iedereen duidelijk maakte dat de familie gewoon aanwezig zou zijn. Annuleren was dus zeker niet nodig… en reserveren in de hoop dat er annuleringen gekomen waren dus ook niet.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Eerst een derde seizoen

Chateau Meiland stopt niet per direct. Er komt eerst nog een derde seizoen en dat belooft weer net zo hectisch te worden als de eerdere seizoenen. Maar wat komt er na dit seizoen? Daar zijn de berichten eigenlijk alleen maar positief over. SBS wil nog geen afscheid nemen van de familie en zal hen naar alle waarschijnlijkheid ook in Nederland blijven volgen. En dus zijn alle camera’s straks gericht op het Twentse platteland.

Een stulpje in de AchterhoekChateau Meiland gaat stoppen: het regent annuleringen 14

Waar Martien eerst sprak over een vervallen chateau in Wassenaar, zijn nu alle ogen op de Achterhoek gericht. Het verhaal gaat namelijk dat de familie hier een boerderij heeft gekocht mét een gastenverblijf. De woonboerderij beschikt over een dubbele garage en er zijn maar liefst 3 badkamers én een sauna. Geen wonder dat de vaste kreet in Hengelo nu al ‘Wijnen, wijnen, wijnen’ is.

Lees ook: De voordelen van regelmatig in de sauna gaan

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Dat betekent weer een nieuwe B&B?

Kijk jij er al naar uit om in Nederland te gaan wijnen bij deze familie? Dat zit er waarschijnlijk niet in. Erica zegt: ‘Het is een privéwoning, we gaan daar geen gasten ontvangen.’ Wanneer Hengelo deze beroemde gasten mag ontvangen, is nog niet duidelijk. Maar de opnames voor het derde seizoen duren in ieder geval nog tot november, dus tot dan hebben de Meilandjes helemaal nog geen tijd voor een verhuizing. Het chateau staat te koop, maar is nog niet verkocht. Ze zijn zelfs nog volop aan het verbouwen. Een spannende periode dus, voor de familie. Wij gaan hen in ieder geval vanaf 23 maart weer op de buis zien!

Rosalyn

Rosalyn is schrijfster en vertaalster. Reizen is haar grootste passie. En wat is er nu leuker dan je passie met je werk te combineren? Zowel thuis als onderweg schrijft ze graag over actuele onderwerpen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.