Boer zoekt eerste vrouw 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Boer zoekt eerste vrouw

We hebben er lang op moeten wachten maar we zijn weer beloond. Op de eerste zondag van september werden ze weer miljoenen Nederlandse huiskamers in geslingerd. Ze werden van de akker geplukt, uit de stal gehaald, tussen de paarden vandaan getoverd en uit het huis van opa en oma gesleurd. Daar waren ze dan: ‘onze’ boeren uit Boer zoekt vrouw.

Vrijgezel?

Zoals altijd zit er ook nu weer een boer tussen waarvan je denkt: “waarom is die nou toch vrijgezel?” Dat gold in dit geval voor de enige vrouw in het mannelijke boerengeweld. Nou ja, er was natuurlijk ook één boer die na vele jaren huwelijk eindelijk uit de kast is gekomen: mijn respect heeft hij. Bootje varen met een andere boer, of in ieder geval met een man, dat is wat hij wil. Maar goed: ook een boer die op mannen valt, blijft een boer natuurlijk.

Dyslexie

Maar terug naar de boerin van 25 jaar. Ze wist zelf wel waarom ze nog niet aan de man is: ze is zo dyslectisch als een koe. Dat is minder hard bedoeld dan u wellicht denkt. Een koe kan immers niet lezen, zo simpel is het. Maar ook mét haar dyslexie komt ze over als een leuke meid die al lang aan de boer had kunnen zijn. Door haar leesproblemen werkt een datingsite helaas niet voor haar. Op het moment dat u dit leest, is de redactie van BZV waarschijnlijk echter overstelpt met duizenden mails en brieven, waarvan 90% voor haar bestemd zullen zijn. Nu voelt u waarschijnlijk al aankomen wat ik me ga afvragen: wie gaat die honderden brieven aan haar voorlezen? Een paar goeie vriendinnen? Niet haar ouders hoop ik voor haar? Zo ja, dan kunnen zij alvast een aantal brieven ongezien laten verdwijnen in de gierput, van jongemannen die hen niet aanstaan. Of heeft u wellicht al een vacature van de KRO gezien voor een brievenvoorlezeres?

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

De eerste keer

De KRO/NCRV is er ook weer in geslaagd om een paar boeren te vinden die nog geen ervaring hebben in de liefde. “Je bent leuk om mee te praten”, daar bleef het vaak bij. Maar ook een boer wil meer dan alleen praten natuurlijk. Dat blijkt wel uit het aantal kinderen dat de afgelopen jaren werd geboren uit de tientallen relaties van BZV-koppels. Een boer wil ook samen koken, en dan het liefst iets anders maken dan goedgevulde groentesoep vooraf en alleen kip als hoofdgerecht. Alleen kip? Ja inderdaad. Door al dat geklets met Yvonne had hij alles in de groentesoep gegooid en verscheen de kip helemaal alleen ten tonele. Gelukkig kon iedereen er om lachen, behalve de kip natuurlijk.

Even geduld aub

Net nu we weer lekker zijn opgewarmd met de nieuwe boeren, wordt ons geduld meteen op de proef gesteld. Tot 15 september konden ze worden aangeschreven, maar het duurt nog een hele tijd voordat bekend wordt gemaakt welke boeren we van dichtbij gaan volgen. Zoals altijd zullen er ook weer een paar boeren met een brief of drie het spreekwoordelijke riet in worden gestuurd. Wellicht dat ze daar de uit-de-kast-boer nog tegenkomen.

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.