influencers

Dit zijn de 5 mooiste sport influencers op Instagram

0 Shares

Vrouwelijke influencers en sport gaan prima samen. Het grootste voordeel van deze combinatie is het feit dat deze dames door hun profsport allemaal waanzinnig afgetrainde lichamen hebben. De meeste van hen hebben een Instagram-account waarop ze volgers een kijkje in hun succesvolle leven geven, en dat levert ze een hoop volgers op. We hebben de mooiste sport influencers op een rijtje gezet.

Mooiste influencers in de sportwereld

De onderstaande influencers zijn heel goed in hun tak van sport, en geven alles om aan de top te staan. Door hun succes en hun prachtige uiterlijk zijn ze sterren op social media, Deze succesvolle en aantrekkelijke dames hebben miljoenen volgers op Instagram, en weten met gesponsorde berichten een hoop geld binnen te harken. Ze zien er bovenal prachtig uit, dus verdienen deze vrouwen een podium, want het zijn echte winnaressen. Uit ons eigen land benoemen we Jutta Leerdam, want zij behoort zeker in dit rijtje thuis.

Bekijk ook:
De eerste Stripclub Escaperoom van Nederland heeft zijn deuren geopend

Rachel Stuhlmann (tennis)

Hoewel haar achternaam anders doet vermoeden, komt Rachel Stuhlmann uit de Verenigde Staten, en kan een aardig balletje tennissen. Deze knappe dame is 26 jaar, en verruilde haar studie aan de Universiteit voor een carrière in de tenniswereld. Ze doet het ook uitermate goed als influencer, want ze heeft 279.000 volgers.

Paige Spiranac (golf)

De uiterst aantrekkelijke Paige Spiranac heeft een indrukwekkende staat van dienst als influencer. Ze heeft maar liefst 3,7 miljoen volgers, en dat zal niet alleen zijn vanwege haar kwaliteiten als golfster. Ze ziet er namelijk ook oogverblindend uit, dus we begrijpen wel waarom de fans aan haar voeten liggen, zelfs degenen die niets met de golfsport hebben.

Kayla Simmons (volleybal)

Als je een liefhebber van volleybal en mooie vrouwen bent dan zit je bij Kayla Simmons meer dan goed. De blondine ziet er adembenemend uit, en is een sportieve meid die behalve volleybal ook graag surft. Wij kwamen haar tegen tijdens het surfen op het web, dus besteden we graag wat extra aandacht aan deze Amerikaanse schoonheid.

Bekijk ook:
Deze 10 bioscoopfilms wil je zien in 2023

Olivia Dunne (turnen)

De blonde en sportieve Olivia Dunne is zeer succesvol in de turnsport, en is daarom ook erg populair als influencer. Ze heeft miljoenen fans op social media, want behalve haar prestaties als turnster, ziet de knappe blondine er fantastisch uit. Ze neemt haar volgers graag mee naar de sportschool, maar een kijkje in haar slaapkamer krijgen ze ook op regelmatige basis.

Sarah Milkowska (darts)

Voor de mensen die denken dat het alleen maar dikke en kale mannen zijn die darten hebben we een leuke verrassing. Deze verrassing heet Sarah Milkowska, en ziet er prachtig uit. Ze is zeer succesvol in haar tak van sport, maar ze zou ook in de roos schieten als model. Deze knappe Duitse weet hoe ze voor de winst moet gaan, en is als influencer uitermate populair.

105
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.