september vibes: De vier beste meme coins om nu in te investeren 12
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

september vibes: De vier beste meme coins om nu in te investeren

De beste meme coins kunnen flinke winsten opleveren met een stijging van 10-100x tijdens hyperbolische prijsacties die de coins naar de top van de crypto ranglijsten brengen. De beste manier om je hierop voor te bereiden is om in deze meme coins te investeren voordat de prijs een enorme vlucht maakt.

Het verkrijgen van informatie over de beste nieuwe meme coins is dus bijna synoniem met winst. Het vinden van de beste meme coins is een essentiële vaardigheid die iedere belegger nodig heeft. Bekijk deze lijst om de beste meme coins te ontdekken die in 2023 zullen ontploffen. 

Dit zijn de vier meme coins met het beste prijs potentieel voor 2023 en daarna (en waarom je er nu in zou moeten investeren):

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Dogecoin (DOGE)
  3. Floki Inu (FLOKI)
  4. Shiba Inu (SHIB)

Wat is Shiba Memu (SHMU)?

Shiba Memu is een van de beste nieuwe meme coins van 2023 en momenteel beschikbaar in de presale. Het project maakt gebruik van AI om effectieve marketingstrategieën te creëren, waarbij het native SHMU token automatisch wordt gepromoot op sociale media. Shiba Memu zal communiceren met investeerders op crypto forums en geavanceerde natuurlijke taalverwerking (NLP) gebruiken om te reageren op de verzoeken van de community.

Omdat meme coins afhankelijk zijn van hun vermogen om online grip te krijgen, zou het automatische, door AI gesynchroniseerde marketingprotocol van Shiba Memu het naar de top van de markt voor meme coins kunnen leiden. Zodra de presale van het native token is voltooid, zal Shiba Memu (SHMU) klaar zijn om helemaal los te gaan: het zal marketingcampagnes aanbieden die zijn afgestemd op de nieuwste trends op de crypto markten. Het allerbelangrijkste is dat deze strategieën steeds invloedrijker zullen worden naarmate het project leert van de successen en mislukkingen.

Waarom zou je in Shiba Memu investeren?

De token presale van Shiba Memu (op veler verzoek verlengd van 60 dagen naar 120 dagen) maakt gebruik van een uniek prijsstijging mechanisme dat de waarde van SHMU geleidelijk omhoog drijft. De prijs van het token stijgt dagelijks met $0,000225, waardoor het uiteindelijke niveau van de presale op 31 oktober ongeveer 240% hoger wordt voor degenen die hun tokens al heel vroeg veilig hebben gesteld.

Naast een presale prijsmechanisme dat onmiddellijke winst zal genereren voor de eerste investeerders in het project, zal het native SHMU token een staking faciliteit op het platform hebben. Shiba Memu heeft de eerste notering op de Bitmart exchange al aangekondigd en het wint snel aan momentum in de richting van verdere releases op exchanges later dit jaar.

Shiba Memu is momenteel een van de beste meme coins om in te investeren en er kunnen enorme prijsstijgingen plaatsvinden in de aanloop naar de volgende bullmarkt. De AI integratie zorgt ervoor dat deze meme coin zich onderscheidt als potentiële roedelleider en heeft het potentieel om omhoog te schieten in bullish marktomstandigheden.

>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

Bekijk ook:
September showcase 2023: De 4 beste crypto ICO's om te bekijken

Wat is Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin werd snel populair als de beste meme coin in de wereld van crypto toen het in 2013 werd gelanceerd. De digitale coin, oorspronkelijk gemaakt als grap door twee software ingenieurs, heeft het thema van het Shiba Inu hondenras van de populaire ‘doge' meme.

Sinds de begindagen is DOGE meer dan alleen een grap geworden. Het werd de grootste meme coin op de crypto markt nadat het mainstream aandacht kreeg toen invloedrijke figuren zoals Elon Musk aankondigden dat ze interesse hadden om in het token te investeren.

Dogecoin is een afsplitsing van Litecoin en Litecoin is afgeleid van Bitcoin, wat betekent dat Dogecoin hetzelfde onderliggende consensusprotocol gebruikt als Bitcoin. Hierdoor is het een veilige en efficiënte manier voor het verwerken van grensoverschrijdende betalingen.

Waarom zou je in DOGE investeren?

De afgelopen jaren heeft DOGE een toenemende acceptatie gezien als een legitieme vorm van online betalingsverwerking. Tips voor makers van content, donaties aan goede doelen en zelfs betalingen voor goederen en diensten zijn slechts enkele methoden waarmee houders van DOGE hun crypto online kunnen uitgeven.

Hoewel DOGE met meer dan 90% is gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit in 2021, heeft DOGE sinds mei 2022 een relatief stabiele prijs aangehouden tussen de $0,05 en $0,10. Dit zou erop kunnen wijzen dat het meerjarige bereik van DOGE laag is, wat betekent dat houders zouden kunnen verwachten de prijs zal zich snel herstellen.

Wat is Floki Inu (FLOKI)?

Floki Inu werd bij de lancering in 2021 een van de beste meme coins om in te investeren genoemd. In tegenstelling tot de meeste meme coins heeft Floki Inu een ingebouwde token utility die is gebaseerd op door de community gestuurde initiatieven.

Het project heeft tot doel een Web3 educatieplatform te creëren dat bekendstaat als Floki “Inuversity”, naast het ondersteunen van liefdadigheidsevenementen en het sponsoren van grote sportteams zoals Napoli SCC.

Waarom zou je in FLOKI investeren?

Met zijn unieke branding en actieve community heeft FLOKI alle potentie om een van de betere crypto meme coins te worden. Het project is gedurende de gehele bearmarkt blijven groeien en zou tijdens meer bullish marktomstandigheden kunnen stijgen op basis van marktkapitalisatie.

Bekijk ook:
De presale van Chancer of Pepe Coin? Crypto voorspellingen voor 2023 die je niet mag missen!

Wat is Shiba Inu (SHIB)?

Shiba Inu werd aanvankelijk gelanceerd als een ERC-20 token op de Ethereum blockchain, waarbij 50% van het totale aanbod als grap naar Vitalik Buterin werd ge-airdropt. Sindsdien is SHIB om verschillende belangrijke redenen een van de meest waardevolle meme coins op de markt geworden.

SHIB bestaat nu op zijn eigen native layer-1 blockchain, die het token enorme hoeveelheden utility geeft binnen het Web3 ecosysteem. Omdat de Shiba Inu blockchain een afsplitsing van Ethereum is, ondersteunt deze de ontwikkeling van smart contracts van Solidity en aangepaste dApps, wat heeft geleid tot DeFi applicaties, P2E games en nog veel meer gebruiksscenario's voor het SHIB token.

Waarom zou je investeren in SHIB?

Het ontwikkelingsteam van Shiba Inu heeft zojuist een layer-2 schaalbaarheidsoplossing gelanceerd, genaamd Shibarium. Het testnet voor Shibarium heeft 21 miljoen wallets van gebruikers en meer dan 250.000 smart contracts ondersteund. De hype rond SHIB blijft groeien, waarbij sommigen suggereren dat de blockchain een primaire Web3 oplossing voor gedecentraliseerde media zou kunnen worden.

Wat is de beste meme coin om in te investeren in 2023?

De beste meme coins blijven steeds sterker worden. Elk van de hier genoemde projecten brengen een ingebouwde utility met zich mee en elk heeft zijn bullish verhaal dat een echte katalysator voor prijsactie zou kunnen zijn.

Shiba Memu (SHMU) onderscheidt zich echter van de massa. Het is de nieuwste op deze lijst met meme coins. In het genre van meme coins is het opwaartse potentieel voor SHMU waarschijnlijk beter dan voor de oudere projecten. Met dat in gedachten beschouwen experts Shiba Memu (SHMU) als de beste meme coin om in te investeren in 2023 en daarna.

Poll Hoe zie je de toekomst van meme coins?

Naar de maan! 🚀16.7%
Goede investering50%
Alleen voor de lol16.7%
Risicovol16.7%
📊 Bekijk resultaten
1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.