De beste elektrische tools voor een schoon en fris huis 14
Saved Read later
Deel dit bericht

De beste elektrische tools voor een schoon en fris huis

Eerlijk is eerlijk: schoonmaken is niet het meest leuke klusje, toch? Daarom is schoonmaken met moderne technologie nét even iets fijner. Je kunt hiermee inspanning verminderen en tijd besparen. Hierdoor heb je genoeg tijd over voor leukere dingen. In dit artikel lees je welke investeringen jij kunt doen die bijdragen aan een schoon en fris huis.

#1. Raamreiniger

Een grote klus is huis is toch wel het schoonmaken van de ramen. Dit kost veel werk, tijd en energie. Met een elektrische ramenreiniger maak jij het jezelf veel gemakkelijker. Dit apparaat zuigt vuil en water van de ramen en zorgt ervoor dat je een schoon raamt krijgt zonder strepen. Hierdoor hoef je nooit meer met een sopje en een emmer de ramen te wassen!

De beste elektrische tools voor een schoon en fris huis 17

#2. Dweil

Een elektrische dweil is toch wel de oplossing van de eeuw. Hiermee zorg je dat vloeren, zoals laminaat of tegels binnen no-time schoon zijn. De apparaten kunnen namelijk vuil en vlekken verwijderen en tegelijkertijd dweilen. Hierdoor wordt de vloer optimaal schoongemaakt. Op zoek naar de beste elektrische dweil? Neem dan eens een kijkje online en zoek naar een geschikte dweil voor jouw huis.

#3. Stoomreiniger

Het fijne aan schoonmaken in het algemeen is dat het oppervlakten desinfecteert. Dit kun je ook doen door gebruik te maken van een stoomreiniger. Door de hete stoom verwijdert het vuil en bacteriën en dit is ideaal voor meubels, voegen, tapijten en zelfs voor keukenapparatuur. Erg handig, want op die manier scheelt het veel tijd die jij weer aan iets anders kunt besteden.

De beste elektrische tools voor een schoon en fris huis 18

#4. Schone lucht

In huis is het erg belangrijk om schone en frisse lucht te hebben. Regelmatig je ramen en deuren openen om even te luchten is heel goed, maar daarnaast kun je ook gebruik maken van een elektrische luchtbevochtiger of een luchtreiniger. Hiermee zorg je ervoor dat er automatisch wordt gehandeld naar de luchtvochtigheid in huis. Een schone lucht zorgt namelijk voor een gezond en fris huis!

#5. Stofzuiger

Heb jij ook last van veel stof in huis? Vooral wanneer je huisdieren hebt blijf je maar aan de gang met het bezemen en stofzuigen van je woning. Kies daarom voor een elektrische stofzuiger. Tip: let hierbij op de beste robot stofzuiger dierenharen. Hierdoor neemt het niet alleen stof op, maar is het ook geschikt om dierenharen op te vangen.

Robotstofzuiger voor alle vloertypen

Deze beste elektrische tools zullen jou zeker helpen in huis om het schoonmaken nog gemakkelijker te maken. Heel veel succes!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

839

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.