Investeerders wachten op de botsing tussen Memeinator en Shiba Inu 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Investeerders wachten op de botsing tussen Memeinator en Shiba Inu

De strijd om de volgende grote crypto coin te worden zal in 2024 heviger worden, waarbij de nieuwe meme coin Memeinator op internet veel wordt opgemerkt en genoemd. Memeinator is van plan de strijd aan te gaan met gevestigde meme coins, zoals Dogecoin en Shiba Inu en hoopt volgend jaar de prijs van Shiba Inu te overschaduwen.

Memeinator onderscheidt zich al van de honderden goedkope, door Dogecoin en Shiba Inu geïnspireerde meme coins die de rommelige markt verzadigen met niets meer dan een ‘grappige’ mascotte om zich te onderscheiden. Terwijl de prijs van Shiba Inu na maanden van stabiliteit weer stijgt, bepaalt Memeinator het traject om de volgende coin te worden die de marktkapitalisatie van een miljard dollar zal bereiken. Volgens CoinJournal wordt het beschouwd als een coin met serieus potentieel.

Nu deze twee coins de komende maanden het tegen elkaar zullen opnemen, vragen experts zich nu al af welke van de twee hoger zal stijgen: Memeinator of Shiba Inu. Dat zoeken we uit.

Wat is Memeinator?

De meeste meme coins worden meer gelanceerd met de hoop op 100x virale rendementen, dan dat het echt waarschijnlijk lijkt dat dit zal gebeuren. Memeinator is anders. Hoewel het geen geheim maakt van zijn ambitie om een marktkapitalisatie van $1 miljard te bereiken, wat 100x rendement zou opleveren voor degenen die in fase 1 van de ICO hebben geïnvesteerd, is Memeinator’s grootste waardepropositie het niveau van innovatie, waarde en groeipotentieel op de lange termijn. Dit potentieel voor de lange termijn wordt ook geboden naast het potentieel voor prijspumps op de korte termijn.

Memeinator, geïnspireerd op de Terminator film franchise, is een rebel met een doel, met als hoofddoel het elimineren van zwakke meme coins van de markt terwijl het zijn doel van een marktkapitalisatie van $1 miljard probeert te bereiken. Memeinator is al een langverwachte crypto lancering in 2023 en maakt zijn vroege belofte waar door al een bedrag van $1,4m op te halen in slechts 8 weken na de start van het presale evenement van 29 fasen.

De kern van de waardepropositie van Memeinator is de door AI gestuurde Memescanner tool die het internet scant op meme coins met weinig waarde. Eenmaal gevonden, zet de Memescanner deze coins om in karakters die worden opgenomen in de game Meme Warfare, waarin spelers de Memeinator kunnen belichamen om deze karakters te zoeken en te vernietigen.

Met plannen voor een opwindende NFT collectie in beperkte oplage en een token staking protocol in de pijplijn, ziet de toekomst er buitengewoon rooskleurig uit voor Memeinator.

Bekijk ook:
Hiphopcultuur of innovaties op het gebied van AI? De strategieën van de coins Thug Life en Shiba Memu

Memeinator prijsvoorspelling: Zal deze $0,50 overtreffen?

De MMTR token presale van 29 fasen is met een vliegende start begonnen. Met een knipoog naar The Terminator kondigde Memeinator de presale aan op de Dag des Oordeels, 29 augustus, waarmee het aftellen van 29 dagen begon tot de lancering op 27 september.

Het token werd aanvankelijk gelanceerd voor slechts $0,01 per token en zal tijdens elk van de 29 fasen van de ICO geleidelijk stijgen met ongeveer 6% tot een uiteindelijke prijs van $0,049. Dit staat gelijk aan geweldige winsten van 390% voor investeerders in de eerste fase, waardoor het een van de meest winstgevende ICO’s op de markt is.

Alsof dat nog niet genoeg stimulans is om betrokken te raken bij dit project tijdens de ICO, biedt Memeinator tijdens de presale verschillende spannende weggeefacties aan. De eerste prijs is een onmisbare kans voor een gelukkige investeerder uit de presale om de ruimte in te gaan op een reis met Virgin Galactic ter waarde van $250.000. Dit is niet alleen een project dat gericht is op de maan; het stuurt een van de investeerders ook daadwerkelijk de ruimte in!

De ogen van alle crypto experts zijn gericht op mogelijke prijsactie zodra MMTR op de openbare exchanges wordt gelanceerd. Analisten zijn van mening dat het aanbod van 1 miljard vaste tokens en de extreme utility niveaus voor een meme coin de waarde van MMTR het komende jaar parabolisch zullen sturen. De voorspellingen zijn zelfs dat MMTR vóór 2025 de grens van $0,50 zal overstijgen, waardoor het voorbij de waarde van Shiba Inu zal stijgen en halverwege zijn doel van het bereiken van een marktkapitalisatie van $1 miljard zal zijn.

Nu er in 2025 een verwachte bullmarkt zal volgen na de volgende halvering van Bitcoin (BTC), die volgend jaar plaatsvindt, zijn de voorspellingen dat Memeinator tijdens de bull run een waardering van een miljard dollar zou kunnen bereiken. Dit zou een rendement van 100x opleveren voor degenen die tijdens de vroegste fasen van de ICO investeren.

Wat is Shiba Inu?

Shiba Inu werd in 2020 gelanceerd als opnieuw een luchtige meme coin met de Shiba Inu hond als mascotte. Sindsdien staat het op de tweede plaats na Dogecoin op de markt voor meme coins. De coin is gemaakt door een anonieme ontwikkelaar die alleen bekendstaat als Ryoshi. Het werd een begrip toen het door een ongelooflijke stijging van 108.328.000% in de prijs groeide van $0,00000000008165 in september 2020 naar het hoogste punt ooit van $0,00008845 iets meer dan een jaar later, in oktober. 2021.

Shiba Inu erkent de noodzaak om het ecosysteem te diversifiëren en is geëvolueerd van niets meer dan een meme coin tot een breed platform dat zijn gebruikers nieuwe tokens, P2E gaming mogelijkheden, NFT's, een omgekeerde virtuele wereld en een gedecentraliseerde exchange genaamd ShibaSwap biedt. Recenter heeft het ook een layer-2 blockchain oplossing genaamd Shibarium gelanceerd.

Gesteund door een enorm loyale en toegewijde community die bekend staat als de ShibArmy, heeft de diversificatie van Shiba Inu een enorme rol gespeeld bij het behouden van zijn sterke positie in de lijsten met beste opties om te investeren in crypto op basis van marktkapitalisatie gedurende de crypto winter van 2022.

Bekijk ook:
SEI en Shiba Memu blijven stijgen: Welk token is de beste crypto om nu in te investeren?

Shiba Inu prijsvoorspelling

Ondanks de brede uitgestrektheid van het ecosysteem van Shiba Inu blijven de voorspellingen voor de prijs van Shiba Inu gematigd, zelfs met een verwachte bullmarkt die net achter de horizon opdoemt. De recente lancering van Shibarium heeft schade toegebracht aan het platform, dat volgens Crypto News “binnen enkele uren na de livegang tot stilstand kwam, waarbij een aanzienlijke hoeveelheid geld strandde vanwege een defecte bridge.” Dit veroorzaakte een daling met dubbele cijfers in de prijs van het token.

Nu het SHIB token momenteel rond de $0,000008912 wordt verhandeld, voorspellen experts enkele stijgingen van de prijs van Shiba Inu, waarbij SHIB waarschijnlijk weerstand zal ondervinden rond de $0,000012 tot $0,000015.

Bepaalde factoren beperken het prijspotentieel van Shiba Inu, waaronder de bestaande marktkapitalisatie van meer dan $4 miljard, die zou kunnen worden ingeperkt vanwege factoren als de beperkte utility en de ultra lage prijs van Shiba Inu. Bovendien zou de beweging van SHIB naar veel markten die al goed worden bediend door bestaande platforms met één focus de toekomstige prestaties van SHIB kunnen belemmeren.

Memeinator versus Shiba Inu: Welke is de beste meme coin om in 2024 in te investeren?

Het lijdt geen twijfel dat Memeinator op zoek is naar alle meme coins in het doelbewust nastreven van zijn marktkapitalisatie van miljarden dollars en dat Shiba Inu waarschijnlijk ook stevig in het vizier zal zijn. Nu de brede aantrekkingskracht van Shiba Inu waarschijnlijk op weerstand zal stuiten in alle marktsectoren waarin het actief is, zoals de layer-2 blockchain voorziening, de hoge utility van Memeinator en een meer gerichte focus zal helpen de prijs van Shiba Inu binnen een jaar te overschaduwen.

Nu dit overtuigende verhaal allerlei soorten investeerders naar de vroege stadia van de MMTR token presale trekt, dringt de tijd voor geïnteresseerde partijen om de kans op winsten in de presale te maximaliseren. Coins zijn nog steeds aanzienlijk ondergewaardeerd en kosten slechts $0,0133 in fase 6 van de MMTR presale. Met voorspellingen van prijspumps die de komende weken in waarde veel verder zullen stijgen dan die van Shiba Inu, is het nu tijd voor beleggers om in te stappen bij Memeinator, waarbij winsten van 268,42% worden aangeboden voor degenen die vandaag investeren.

Bezoek de officiële website van Memeinator om Memeinator (MMTR) te kopen.

961

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.