in

Auto huren in Limburg? Dat kan bij Autohopper!

Huur een auto bij de no-nonsense autoverhuurder

Zoek je een nieuwe huurauto of bestelbus in Limburg? Dan kan je het beste terecht bij Autohopper, de grootste autoverhuurder van Nederland met de beste ratings!

Een auto huren kan je om allerlei redenen overwegen. Soms heb je een tijdelijke vervanger nodig omdat je auto kapot is, je auto is te klein voor een toekomstig ritje, of soms heb je gewoon meerdere auto’s nodig. Een auto huren is voor die uitzonderlijke situaties de perfecte oplossing. Moet je een auto huren in Limburg omgeving, dan kan je altijd terecht bij Autohopper!

Autohopper Limburg

Autohopper heeft meer dan honderd vestigingen verspreid over Nederland. En een van die vestigingen staat in Maastricht, de hoofdstad van Limburg. Autohopper Maastricht is een onderdeel van het Automobielbedrijf Kessels. Het bedrijf staat op een zeer makkelijk te bereiken locatie, want het staat vlakbij het centraal station. Bij Autohopper Maastricht kan je zes dagen per week terecht voor een huurauto.

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je over Formule 1 kampioen Lewis Hamilton?

Met een huurauto van Autohopper kan je op je gemak Maastricht en de provincie Limburg verkennen. De stad Maastricht is natuurlijk op zich zelf al prachtig en bevat meerdere toeristische trekpleisters. Maar, ook buiten de stad valt er genoeg te beleven. Zo kan je met een huurauto binnen no-time bij leuke toeristische plekjes komen in de zuidelijke provincie.

Welke auto’s kan je huren bij Autohopper Maastricht?

Bij Autohopper Maastricht kan je allerlei verschillende auto’s huren. Deze hebben het volgende met elkaar in gemeen:

  • Ze zijn luxe
  • Ze zijn maximaal twee jaar oud
  • En ze zijn in altijd in goede staat

Een auto kan je al huren voor slechts 25 euro per dag. Voor dat bedrag rijd je rond in een nieuwe Kia Picanto of Toyota Aygo. Deze prijs is inclusief de BTW, verzekering en je krijgt er 100 vrije kilometers per dag bij! Je kan natuurlijk ook kiezen voor een nog luxere en grotere auto. Voor 99 euro per dag kan je bijvoorbeeld een Mitsubishi Outlander of Nissan X-Trail huren. Daarnaast zijn er nog veel meer opties, dus er zit vast iets tussen wat goed bij je past.

Bekijk ook:
Top 10 best betaalde Formule 1 coureurs

Busje huren voor verhuizing in Limburg

Ga je binnenkort verhuizen in de regio Limburg, maar moet je nog een busje huren voor de verhuizing? Dat kan bij Autohopper! Bij Autohopper Maastricht kan je kiezen uit allerlei luxe bestelbussen of bakwagens. Een bakwagen is helemaal handig, omdat deze een elektrische laadlift hebben. Zo wordt het vervoeren van zware spullen en meubels een stuk makkelijker! Een bestelauto kan je al huren voor 54 euro per dag en een bestelbus is te huren vanaf 65 euro per dag.

Wintersport vakantie

Wintersportactie bij Autohopper

Misschien ga jij straks op wintersport, maar zoek je nog wel een auto om daar te komen. Voor die reizigers heeft Autohopper speciaal een leuke actie opgezet. Als je voor minimaal één week een auto of personenbus huurt, dan krijg je daar de volgende voordeeltjes bij:

  • Dubbele vrije kilometertelling
  • Winterbanden en sneeuwkettingen
  • Navigatie

Met deze actie bespaar je maar liefst 252 euro per week, dat is pas voordelig! Let wel op: deze actie is nog geldig tot en met 31 maart. En de compact- en middenklasse en de bestelbusjes zijn uitgesloten van deelname.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit zijn de 5 meest traditionele Nederlandse gerechten

De grote boom van videoslots in de online games