in ,

Tom Cruise wil film in de ruimte opnemen

Cruise zou dit in samenwerking willen doen met NASA en Elon Musk

Tom Cruise zou Tom Cruise niet zijn als hij weer op een bijzondere manier in de media weet te verschijnen. De Amerikaanse acteur, vooral bekend van films als Mission Impossible en Rainman, wil namelijk de ruimte in om een film op te kunnen nemen. 

Samenwerking met NASA en Elon Musk

Cruise zou dit in samenwerking willen doen met NASA en Elon Musk, bekend van Tesla. Maar hij is ook de oprichter van SpaceX. Met dit bedrijf wil hij uiteindelijk mensen naar Mars verhuizen en daar een nieuwe samenleving opbouwen. Wat dat betreft is het niet gek dat Cruise samen wil werken met iemand die zelf ook regelmatig in het nieuws komt met bijzondere dingen. De bedoeling van Cruise is dat hij de film wil gaan opnemen aan boord van een ruimtestation.

Gesprekken worden gevoerd

Op dit moment is uit betrouwbare bron bekend dat er gesprekken gaande zijn over dit vernieuwende plan. Echter is er nog geen akkoord en is het dus de vraag of de film überhaupt gedraaid gaat worden. Cruise heeft naar het schijnt wel al een script klaar liggen. Uiteraard wil Cruise zelf één van de hoofdrollen spelen.

Bekijk ook:
Top 10 trending films en series op Netflix – Week 18

Het probleem op dit moment is dat nog geen enkele filmstudio zich gemeld heeft om dit project te gaan draaien. Ook heeft het niks te maken met de filmreeks Mission Impossible. Cruise staat er om bekend dat hij zijn eigen stunts doet. Hierdoor zijn er regelmatig filmopnames voor een langere periode stil gelegd omdat hij geblesseerd was en niet de stunts kon uitvoeren. Het meest bekende voorval is zijn sprong van het ene naar het andere gebouw, die hij maakte voor zijn laatste Mission Impossible film, waar hij zijn enkel bij brak.

Één geruststelling voor Tom: in de ruimte is er waarschijnlijk veel minder kans op een heftige blessure.

Bekijk ook:

Geschreven door Inge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

coronavirus wereldwijd

Coronavirus besmettingen tikt wereldwijd de 5 miljoen aan

Heftige beelden: Tankstation Leus voor de 7e keer dit jaar overvallen