ijsberg
Saved Read later
Deel dit bericht

Piemelvormige ijsberg ontdekt in de Atlantische Oceaan

Dat Moeder Natuur door het opwarmen van de aarde op uitdrogen staat wordt pijnlijk duidelijk door het smelten van het ijs op de polen. Des te verwonderlijker is het feit dat er recentelijk een ijsberg in de Noord-Atlantische Oceaan werd ontdekt dat de vorm van een gigantische fallus heeft. Het gevaarte is maar liefst negen meter hoog, en gaat inmiddels viral op social media.

Een fotograaf met ijspret

De ijsberg heeft de vorm van een penis en werd door een opgewonden fotograaf op camera vastgelegd. Ken Pretty twijfelde geen moment en schoot het kiekje zo snel mogelijk toen hij de eigenaardige ijsberg spotte. Hij heeft de foto weten te maken door middel van een drone. Toen hij de beelden in handen kreeg, heeft hij er een stevige collage van gemaakt, en deze op de socials geplaatst.

Toen de foto’s op social media waren te zien gingen ze al snel als een lopend vuurtje over internet. Termen zoals ‘dickieberg' en ‘kouwe tampeloeres’ kwamen al snel voorbij, tot grote hilariteit van veel andere mensen op social media. Ken Pretty is echter niet de enige fotograaf die de berg in vol ornaat op foto heeft vastgelegd, ook collega Marc Woordall was erg gecharmeerd van de koude en stevige ijsberg.

IJsberg brengt een glimlach op het gezicht van mensen

De ijsberg werd gezien voor de kust van het Canadese eiland Newfoundland, in de Noord-Atlantische Oceaan. Beide fotografen kregen het ondanks de koude temperaturen erg warm van de ijsberg, en kunnen een glimlach niet bedwingen als ze het erover hebben. Ze zijn van mening dat er al genoeg ellende op social media is te zien, en dat een foto van een penisvormige ijsberg een ‘verfrissende verrassing’ op de tijdlijn van vele mensen is, zo valt te lezen in de Guardian.

Mensen moeten het inmiddels helaas bij de gemaakte foto’s houden, want de ijsberg is inmiddels gedeeltelijk ingestort, en ziet er nu een stuk minder spectaculair uit. De foto’s zijn gelukkig het bewijs dat Moeder Natuur ondanks global warming nog steeds gevoel voor humor bezit, en dat ze een geschikte manier heeft gevonden om de boel een beetje af te koelen. Fotografen Ken Pretty en Marc Woordall hebben in ieder geval een leuk verhaal voor op een feestje, en de kiekjes om het te bewijzen.

2.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.