in

Instagram lanceert eindelijk DM functie voor web

De Direct Massages-functie van Instagram is altijd al populair geweest, maar sinds de komst van de stories is het nog populairder. Wat enkel wel veel irritaties opleverden was het ontbreken van de DM functie voor web, maar daar lijkt eindelijk verandering in te komen. En met die verandering gaan veel gebruikers blij zijn. Zes jaar na de komst van direct messages is Instagram gestart met een test onder een selecte groep. Na de test zal het op grote schaal uitgerold worden.

DM op web is een handige oplossing

De functie van DM zal hetzelfde werken als in de App. Je kan nieuwe gesprekken starten, reageren op ontvangen berichten en foto’s delen. Doordat DM naar web wordt gepusht zullen meer bedrijven gebruik gaan maken van deze functie. Het klantencontact wordt hierdoor namelijk een stuk eenvoudiger. Een andere groep die hier erg blij mee is zijn de influencers. Die kunnen nu ook gewoon achter hun laptop het contact onderhouden met volgers. Sneller schakelen en meer contact zonder de hele tijd de app op je smartphone te hoeven openen.

Bekijk ook:
Top 10 populairste tweets op Twitter

Het is nog niet bekend wanneer de functie wereldwijd wordt uitgerold, maar het heeft momenteel wel de focus sinds de overname van Facebook. Het is ook een logische stap, omdat de oprichter van Facebook (Mark Zuckerberg) eerder al vertelde dat private messaging, groepen en stories de snelstgroeiende communicatiemiddelen van de platforms zijn.

Instagram DM web

Het samenvoegen van berichtenplatforms

Al meer dan een jaar geleden kondigde Facebook aan dat het berichtenplatforms wil samenvoegen. Maar nog steeds niet zijn WhatsApp, Facebook Messenger en Instagram Direct met elkaar verbonden. De bedoeling is dat alle ontvangen berichten van deze platforms in de toekomst in een grote inbox terechtkomen. Of het pushen van Instagram direct messages naar web hiermee te maken heeft is niet bekend, maar het zou zo maar kunnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Penis raakt gekneld in sexspeeltje en begint te rotten

Penis zit 5 dagen vast in zelfgemaakt sexspeeltje en begint te rotten

Custom scooters zijn uniek en exclusief