harens lyceum
Saved Read later
Deel dit bericht

Gestoorde idioot loopt met nepwapen rond in Harens Lyceum

De meeste mensen gaan naar school om te leren zodat ze een mooie toekomst kunnen bewerkstelligen. De idioot in het filmpje in dit artikel besloot om naar het Harens Lyceum te gaan en zijn toekomst te vergooien. Hij liep namelijk gemaskerd met een nepwapen het lyceum binnen.

Harens Lyceum

De onbekende man liep met een niet van echt te onderscheiden wapen rond op de plek waar de meeste mensen veilig denken te kunnen studeren. Scholieren sloegen uiteraard massaal aan de schoolbel om melding te maken van dit vreemde, maar bedreigende figuur. De politie besloot hierop om de school te ontruimen en de omgeving af te zetten.

Het Harens Lyceum sloeg meteen alarm toen de gemaskerde man het onderwijsinstituut binnenliep. De man, die bedekt met een rode hoodie door de school liep leek uitermate rustig. Wij vinden het vooral verward gedrag, maar wij zijn geen psychologen, dus we laten de feiten aan professionals over. Wij zijn wel van mening dat zijn blauwe handschoenen vloeken bij de rest van zijn outfit, maar dat terzijde.

Man aangehouden in Harens Lyceum

De massaal toegestroomde politie twijfelde geen moment en omsingelden het Harens Lyceum. De dienders wisten de man zonder moeite aan te houden en voerden hem af. Wat de beweegredenen van de onbekende man was is niet bekend gemaakt, de politie laat wel weten dat zij in gesprek zijn gegaan met dit aparte figuur, hij is inmiddels verhoord en er zijn vragen gesteld over de motivatie van zijn actie.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Het wapen dat hij droeg was niet van echt te onderscheiden. De studenten en leerkrachten zijn zich uiteraard rot geschrokken en krijgen slachtofferhulp. Het onderwijsinstituut wordt uiteraard op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in het strafproces. Als wij meer weten over de toedracht van zijn actie dan laten we jullie dit uiteraard weten. Stay in school and don’t do drugs kids. Bekijk hieronder de bizarre beelden:

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.