natte kleding drogen
Saved Read later
Deel dit bericht

Met deze bizarre hack kun jij zonder wasdroger natte kleding binnen 5 minuten drogen

Ken je dat? Heb je een verjaardag of een andere gelegenheid waar je speciaal dat ene kledingstuk voor aan wil trekken, maar het zit nog in de wasmachine, zeiknat. Je kunt ervoor kiezen om wat anders aan te trekken, maar wij hebben een lifehack gevonden waarmee jij je favoriete kledingstuk binnen 5 minuten zonder wasdroger kunt drogen. Natte kleding drogen op geniale wijze.

Natte kleding drogen zonder wasdroger

Natte kleding drogen heeft tijd nodig. Als je het aan een waslijn hangt dan mag je blij zijn als het kledingstuk de volgende dag droog is, en ook een wasdroger heeft een paar uur nodig om natte kleding droog te krijgen. Gelukkig bestaan er geniale breinen die hacks verzinnen waarmee je dit soort problemen binnen een kort tijdsbestek op kunt lossen.

Een van deze geniale breinen heet Tor Rydder en hij deelt op YouTube hoe gemakkelijk natte kleding drogen kan zijn, als je weet hoe het moet. Deze gast heeft geen waslijn of een wasdroger nodig om zijn favoriete t-shirt op tijd droog te krijgen voor dat feestje, hij gebruikt gewoon ‘de burrito-methode', een hack die hij vaak gebruikt als hij op reis is.

natte kleding drogen tip

Alleen een handdoek en een vloer nodig

Je hebt voor deze methode voor natte kleding drogen alleen een vloer en een handdoek nodig. We gaan ervan uit dat je beide in huis hebt, dus als je zijn methode exact volgt zoals in het filmpje is te zien, dan kun je de droogtijd terugbrengen van een paar uur naar vijf minuten. Als je in een koeler klimaat bent dan moet je er wel even een föhn overheen halen, maar that’s it.

In het filmpje gebruikt hij een t-shirt, maar het is uiteraard ook toe te passen op andere kledingstukken. Het kost misschien enige inspanning,maar het resultaat mag er zijn. Dus gooi je wasdroger maar uit het raam en gebruik de waslijn voor een sessie touwtjespringen, want dankzij deze hack heb je altijd droge kleding bij de hand.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.