Voordelen Microsoft Office Professional Plus 2019 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Voordelen Microsoft Office Professional Plus 2019

Microsoft Office Professional Plus 2019 is een volledig Office pakket van Microsoft. In het pakket zitten alle applicaties die je nodig hebt als gebruiker. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access en Lync zitten allemaal in het pakket. Het is een uitgebreide versie van Office 2019 waar alleen Word, Excel en Powerpoint in zitten.

Maar waarom Office 2019 kopen? Als je voor Microsoft Office Professional Plus 2019 kiest dan betaal je maar eenmalig. Er zijn dus geen jaarlijks terugkerende kosten. Wel goed om rekening mee te houden is dat je met het Microsoft Office Professional Plus 2019 Windows 10 nodig hebt. Op eerdere of andere besturingssystem zal het pakket niet werken.

Verschil tussen Office 365 en Office Professional Plus 2019?

Office 365 bevat net zoals Office Professional Plus 2019 alle krachtige Office applicaties. Daarbij krijg je ook extra online opslag en cloudfuncties waarmee je in realtime kunt samenwerken aan bestanden. In tegenstelling tot Office 2019 dien je bij Office 365 een abonnement af te sluiten. Dat betekent dat je jaarlijks moet betalen.

Bekijk ook:
Alles over het vinden van een goede bureaustoel en een goede afstelling

De meeste Office 365-abonnementen voor bedrijven, scholen en non-profitorganisaties omvatten de volledig geïnstalleerde toepassingen. Microsoft biedt echter ook basisabonnementen met de onlineversies van Office, bestandsopslag en e-mail.

Office 2019 is dus ook verkrijgbaar als eenmalige aankoop. Dat betekent dat je vooraf betaalt en alle Office applicaties op één computer kan installeren. Office 365 kan op meerdere computers geïnstalleerd worden. Elk Office pakket heeft zijn voor- en nadeel. De keuze die ja maakt hangt af van jouw gebruikersgedrag.

Wanneer kiezen voor Office Professional Plus 2019?

  • Wanneer je het pakket maar op één apparaat gaat gebruiken.
  • Als je niet aan een abonnement wilt vastzitten
  • Wanneer je alle applicaties eindeloos wilt blijven gebruiken
  • Als je een laptop of computer met Windows 10 hebt

Al met al is Microsoft Office 2019 Professional Plus een vreselijk mooi softwarepakket en bij OnlineKeys.nl kun je Office 2019 ook nog spotgoedkoop kopen. OnlineKeys is opgericht met het doel het veilig en vertrouwd maken van het bestellen van gamekeys, Nederlandse support en veilige en legale producten.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.