Dit zijn de leukste kantoorruimtes van Nederland 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de leukste kantoorruimtes van Nederland

Kantoorpanden krijgen steeds meer strakke en hippe ruimtes. De tijd van het stoffige imago van kantoorpande4n begint te slijten. Eén van de belangrijkste redenen hiervoor is dat ruimte en vormgeving van invloed zijn op ons welzijn en onze werkprestaties. De meeste werknemers willen dat het personeel maximaal presteert en dus is een investering in een modern kantoorpand een slimme investering. Daarnaast is het ook goed voor de naam van het bedrijf.

Als je op zoek bent naar zo’n werkplek voor jou en je werknemers dan is een kantoorruimte huren een goede mogelijkheid. Met een beetje creativiteit kan je elke kantoorruimte omtoveren in een productieve werkplek. Heb je inspiratie nodig? De onderstaande bedrijven hebben dit geweldig toegepast!

Dit zijn de leukste kantoren in Nederland

Bij TravelBird in Amsterdam hebben ze een open ruimte gecreëerd die positieve energie stimuleert. Alle medewerkers spreken vol enthousiasme over deze open en creatieve werkruimte. Je vindt er zelfs een kas van glas in terug!

Bekijk ook:
Zo krijg jij de perfecte respons op je direct mailing campagne!

Heb je het kantoor van Bol.com in Utrecht weleens gezien? Alle 1100 medewerkers van Bol.com zijn gevestigd in het WTC in Utrecht aan de Papendorpseweg. Samenwerken is bij Bol.com belangrijk en om de samenwerking te stimuleren zijn er open groene ruimtes gecreëerd. Het past volledig bij de huisstijl van Bol.com.

Coolblue in Rotterdam heeft unieke meeting rooms. Elke meeting room heeft zijn eigen thema. De werknemers zijn vol lof over de innovatieve werkomgeving. Een meeting in een ballenbak? Niks is te gek!

De vestiging van Nike in Amsterdam heeft een echte campus gecreëerd. Als je het gebouw en de ruimte ziet dan begrijp je ook waarom. Het is overduidelijk dat de campus sport uitstraalt. Je vindt daar zelfs een sportschool voor de werknemers.

De locatie van ING in Amsterdam heeft een huiskamertrend toegevoegd. Als je denkt dat banken alleen maar saaie kantoorruimtes hebben dan heb je het mis. Je herkent er bij ING nog amper een kantoor van een bank in.

Bekijk ook:
Kantoortrends 2024: Flexibel, Duurzaam en Smart

Een ontspannen en open ruimte bevordert de creativiteit van de werknemers. Daarnaast zorgen deze bedrijven ervoor dat hun werknemers tevreden zijn. En één keer raden wat dit voor invloed heeft op het bedrijf? Een gunfactor en een werkgever waar iedereen voor wil werken.

Bron: Skepp.nl

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.