Vrouw valt van balkon tijdens maken selfie (SCHOKKENDE BEELDEN) 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw valt van balkon tijdens maken selfie (SCHOKKENDE BEELDEN)

Social media zit tegenwoordig in ons DNA ingebakken. We halen de vreemdste capriolen uit om de meeste likes te krijgen op platforms zoals Facebook en Instagram. Sommige mensen gaan hier uiterst onverantwoord mee om, soms met de dood tot gevolg. In deze video was een vrouw zo blij met het uitzicht van haar hotelkamer dat ze besloot om dit met haar mobiele telefoon vast te leggen.

Het was meteen haar laatste selfie. Kort nadat ze op de rand van het balkon klom verloor ze haar evenwicht en stortte 27 verdiepingen naar beneden. De mensen tegenover het hotel filmen vol afschuw het hele gebeuren, ze zagen het waarschijnlijk al aankomen. Dus laat dit een wijze les voor allen zijn. Het is geweldig als je de mooie momenten van je leven met een druk op de knop kunt delen met je vrienden, maar doe het wel veilig en verantwoord, want anders leef je niet lang genoeg om te zien hoeveel likes die Instagram-post heeft opgeleverd.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.