Top 5 gekste momenten vastgelegd met een dashcam 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 5 gekste momenten vastgelegd met een dashcam

Steeds meer mensen installeren een dashcam in hun auto. Het is handig voor de verzekering als er een ongeluk plaatsvindt, maar ook als je te maken krijgt met een weggebruiker die besluit om een honkbalknuppel in je voorruit te plaatsen als hij het niet eens is met jouw stuurkunsten. Een dashcam is dus een goede investering, maar niet alleen voor deze zaken, soms leggen deze apparaatjes iets bijzonders vast, en dat zie je in deze video.

Veel mensen zullen niet snel een vliegtuigcrash of een tornado vastleggen op weg naar bestemming, maar de automobilisten in deze video deden dat toevallig wel. Ze filmden per toeval een vreemde, maar beangstigende situatie, waar we nu een top 5 van hebben gevonden. Dus maak je gordel vast, pak een bakje popcorn en verbaas je over de verbazingwekkende beelden die op je netvlies worden geplakt tijdens het kijken van deze top 5 gekste momenten vastgelegd met een dashcam.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.