in

Top 10 hardste militaire trainingen

Voor echte kerels

Als je het leger in gaat dan moet je wel een beetje kerel zijn. Zoals mannen die in hun vrije tijd voetballen met straattegels, kerels die gifkikkers gebruiken als kauwgom, en echte spierbundels die zonder krik een autoband verwisselen. Dus als je in sommige landen in militaire dienst gaat dan moet je geen last hebben van aambeien of zwakke knieën, want de trainingen die je moet ondergaan staan gelijk aan een retourtje vagevuur.

De top 10 hardste militaire trainingen die we in deze video zien laten je huid verbleken, je haar vergrijzen en je tandvlees bloeden, en dan zit jij nog veilig achter je schermpje. De mannen die deze trainingen daadwerkelijk ondergaan moeten een ijzeren discipline hebben, en een paar stalen ballen om te matchen. Dacht jij alles gezien te hebben nadat je vroeger op padvinderskamp op je blote voeten in de sneeuw naar het toiletgebouw moest lopen? Think again, want de militaire kogelvrije next-level superman soldaten in dit filmpje zijn die fase allang voorbij.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Coronavaccin gevaarlijker dan gedacht?

inbrekers bellen politie

Inbrekers bellen per ongeluk de politie tijdens eigen inbraak