Kaketoe miauwt als kat 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Kaketoe miauwt als kat

Kaketoes zijn intelligente vogels die jou verraden als de schoonmaakster op je schoot heeft gezeten. Het zijn vogels die schoonmoeders uitschelden voor rotte vis, en dat vinden we uiteraard helemaal geweldig. We nemen deze slimme beesten dus graag in huis, en leren ze trucjes. Maar het wordt helemaal leuk als de overige huisdieren kennis maken met de slimme acties van dit gevederde dier.

Dat kaketoes dus meesterlijke stemacteurs zijn dat wisten we al. Maar dat ze anderen met een identiteitscrisis op konden zadelen, dat is nieuw. In deze video hebben drie kittens een onderonsje met een kaketoe, die met ze communiceert in kattentaal, en dat begrijpen de beestjes niet. Verbaasd en verdwaasd kijken de katten naar die vreemde vogel, die vrolijk miauwt en rondhuppelt tussen zijn huisgenootjes. Zijn ze nou een kat? Of een vogel? De tijd zal het leren.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.