in

Kaketoe miauwt als kat

En daar snappen de katten niets van.

Kaketoes zijn intelligente vogels die jou verraden als de schoonmaakster op je schoot heeft gezeten. Het zijn vogels die schoonmoeders uitschelden voor rotte vis, en dat vinden we uiteraard helemaal geweldig. We nemen deze slimme beesten dus graag in huis, en leren ze trucjes. Maar het wordt helemaal leuk als de overige huisdieren kennis maken met de slimme acties van dit gevederde dier.

Dat kaketoes dus meesterlijke stemacteurs zijn dat wisten we al. Maar dat ze anderen met een identiteitscrisis op konden zadelen, dat is nieuw. In deze video hebben drie kittens een onderonsje met een kaketoe, die met ze communiceert in kattentaal, en dat begrijpen de beestjes niet. Verbaasd en verdwaasd kijken de katten naar die vreemde vogel, die vrolijk miauwt en rondhuppelt tussen zijn huisgenootjes. Zijn ze nou een kat? Of een vogel? De tijd zal het leren.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit zijn dé smart home trends van 2021

Peiling: Coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie staan er relatief goed voor