in ,

Chimpansee ziet spiegelbeeld

Monkey in the mirror

Wij verschillen niet zoveel van apen. Er zijn figuren die zelfs beweren dat we van ze afstammen! Niet geheel onterecht als je het gedrag van sommige mensen ziet. Maar we laten deze discussie even voor wat het is en gaan kijken naar deze vermakelijke beelden, die in een dierentuin zijn opgenomen. Heb je jezelf weleens afgevraagd hoe apen zouden reageren als je ze een spiegel voor zou houden? Je ziet in deze video het antwoord.

Verassend is dat, in tegenstelling tot andere dieren die hun spiegelbeeld zien, chimpansees zelfbewust zijn. Ze weten dat ze zichzelf in de spiegel zien en dat leidt tot hilarische beelden. De nieuwsgierige en vriendelijke aap in dit filmpje neemt uitgebreid de tijd om zichzelf te inspecteren. Zijn charmante lach doet harten smelten en zijn prachtige bruine ogen weerkaatsen de Tl-lichten van het apenverblijf. Dus pak een banaan en vergeet even je zorgen tijdens het bekijken van deze aandoenlijke beelden.

Expert

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Zo ontbijt men in andere landen

      Kijken: Dit is de nieuwe Formule 1 auto van Max Verstappen