Hulp nodig in het huishouden? Neem een robotstofzuiger met dweilfunctie! 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Hulp nodig in het huishouden? Neem een robotstofzuiger met dweilfunctie!

Het huishouden is iets wat weinig mensen leuk zullen vinden, maar we ontkomen er niet aan. Niemand zegt echter dat je alles zelf moet doen. Met een robotstofzuiger geef je bijvoorbeeld makkelijk een deel van het huishouden uit handen. Dat niet alleen, tegenwoordig heb je namelijk ook nog eens robotstofzuigers met een dweilfunctie. Zo wordt het huishouden een stuk leuker om te doen!

De wetenschappelijke wereld staat bepaald niet stil, en er worden nog steeds handige nieuwe apparaten uitgevonden. De stofzuiger was natuurlijk al een topuitvinding, maar die moet door mensen worden bediend. Met de introductie van robots is dat probleem ook uit de wereld geholpen. Nu kan een robot je huis stofzuigen zonder dat het je zelf enige moeite kost. Helemaal handig is dat de robotstofzuigers van nu ook kunnen dweilen. Dat scheelt nog meer tijd!

Een robotstofzuiger komt nu helemaal goed van pas. Zeker nu het zo vaak regent, kan bijna iedereen wel een extra handje in huis gebruiken. De vloer schoonhouden met dit natte weer is namelijk een grote uitdaging. Wil je dat zelf voor elkaar krijgen, dan ben je al gauw meerdere keren per dag aan het stofzuigen en aan het dweilen. Gelukkig hoef je dit dus niet alleen te doen. Samen met robotstofzuiger Bep kost het nauwelijks moeite om de vloer tip top in orde te houden. En eerlijk is eerlijk, Bep doet natuurlijk het meeste werk.

Robotstofzuiger Bep ideaal voor huisdiereigenaren, en met dweilfunctie

Het schoonmaken van de vloer wordt met Bep de robotstofzuiger van Zoef Robot een stuk makkelijker. Bep veegt zonder moeite al het vuil van de vloer op. Ook deinst Bep niet terug voor de haren van huisdieren. Bep is namelijk speciaal ontwikkeld voor huisdiereigenaren en heeft een extra krachtige motor. Hiermee zuigt Bep met gemak alle losse haren van je geliefde viervoeter op. Dat is niet alles, want de robot beschikt daarnaast over een ingebouwd waterreservoir en een katoenendweil. Hierdoor kan Bep ook dweilen!

Wat moet je weten over de robotstofzuiger Bep?

Met Bep in huis hoef je zelf niet meer aan de slag te gaan voor een schone vloer, maar hoe werkt de robotstofzuiger en wat moet je nog meer erover weten:

  • Bep de robotstofzuiger kan je gebruiken met een afstandsbediening.
  • Je kan programmeren wanneer Bep aan de slag moet. Zo kan de robotstofzuiger bijvoorbeeld beginnen wanneer je zelf niet thuis bent. Hierdoor heb je zelf geen “last” van de robot, al gaat deze redelijk onopgemerkt te werk.
  • De robotstofzuiger maakt relatief weinig geluid. Bep gaat te werk met een met gemiddelde 57dB.
  • Het vuil slaat de robotstofzuiger op in een stofreservoir met een inhoud van 500 ml. Wanneer deze helemaal vol zit, is het tijd om deze te legen. Dit gaat heel eenvoudig, en kan gewoon worden gedaan boven de vuilnisbak. Zo zie je precies wat Bep allemaal heeft opgezogen!
  • De robotstofzuiger Bep is extra geschikt voor huisdiereigenaren, want Bep heeft een extra krachtige motor en speciaal design waarmee de stofzuiger met gemak dierenharen opzuigt.
  • Bep kan naast stofzuigen ook dweilen. Bep heeft een waterreservoir met een inhoud van wel 400ml, en daarmee kan ze gemakkelijk de hele woonkamer dweilen.
  • Bep is niet groot en relatief laag, hierdoor kan de robot makkelijk onder meubels – zoals tafels, stoelen en banken – stofzuigen en dweilen.
  • Je hoeft ook niet bang te zijn dat iets kapot gaat door de stofzuigrobot, of dat de robot zichzelf beschadigd door een ongelukje. Bep beschikt namelijk over sensoren die botsingen en een noodlottige val voorkomen.
  • Bep gaat zelf naar het oplaadstation als de batterij bijna leeg is. Na een paar uurtjes laden kan Bep weer aan de slag.
  • Bep is geschikt voor allerlei vloeren. Hout, tegels, laagpolige vloerbedekking en marmer, het is allemaal geen probleem voor deze robotstofzuiger.

Bekijk ook:
De beste robotstofzuigers; een top 5!

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.