10 onverklaarbare dingen in de lucht vastgelegd op camera 12
Saved Read later
Deel dit bericht

10 onverklaarbare dingen in de lucht vastgelegd op camera

Soms loont het om naar boven te kijken. Ga eens rustig languit op een grasveld liggen en observeer de hemel. Je ziet wolken in alle fantasierijke vormen, of een naderende onweersbui met prachtig geweld, of er schijt een meeuw op je gezicht, dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, er valt genoeg te zien boven onze drukke hoofden, als je de tijd neemt om ernaar te kijken. Soms heb je het geluk dat er iets onverklaarbaars gebeurt, en dan kan je maar beter je camera erbij pakken om dat vast te leggen.

De mensen die de beelden in deze video hebben opgenomen waren zo alert. Ze zagen iets vreemds in de lucht en hebben meteen hun camera erbij gepakt om het vast te leggen, dan hebben ze eens iets zinnigs te melden op een saaie verjaardag. Weet jij wat het is? Laat vooral een berichtje achter. Dus pak je verrekijker, ga languit in de tuin liggen en observeer, want de wereld is groter dan jij en ik.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.