in ,

10 onverklaarbare dingen in de lucht vastgelegd op camera

Weet jij wat het is?

Soms loont het om naar boven te kijken. Ga eens rustig languit op een grasveld liggen en observeer de hemel. Je ziet wolken in alle fantasierijke vormen, of een naderende onweersbui met prachtig geweld, of er schijt een meeuw op je gezicht, dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, er valt genoeg te zien boven onze drukke hoofden, als je de tijd neemt om ernaar te kijken. Soms heb je het geluk dat er iets onverklaarbaars gebeurt, en dan kan je maar beter je camera erbij pakken om dat vast te leggen.

De mensen die de beelden in deze video hebben opgenomen waren zo alert. Ze zagen iets vreemds in de lucht en hebben meteen hun camera erbij gepakt om het vast te leggen, dan hebben ze eens iets zinnigs te melden op een saaie verjaardag. Weet jij wat het is? Laat vooral een berichtje achter. Dus pak je verrekijker, ga languit in de tuin liggen en observeer, want de wereld is groter dan jij en ik.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Een Reactie

Plaats een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inspiratie voor de kinderkamer: met muurstickers en patroonbehang creëer je de leukste kamers

Deze etenswaren zijn vernoemd naar mensen