10 mensen met extreem veel geluk

0 Shares

Er zijn dagen waarop het lijkt alsof alles meezit. Net als je van plan bent om een blik kattenvoer open te trekken omdat je geen geld hebt voor eten dan vind je plotseling een tientje in een oude jas. Of je bukt om een klavertje vier uit de grond te trekken, net op het moment dat er een topcrimineel wordt geliquideerd en jij anders per ongeluk dwars door je kop zou zijn geschoten. Of die ochtend dat je broodje pindakaas met de ongesmeerde kant op de grond valt, dat zijn pas geluksmomentjes!

In deze video zie je dit soort geluksvogels voorbijkomen. Deze mensen werden schatrijk of ontliepen de dood omdat het geluk die dag aan hun zijde was. Wat kan het leven je soms toelachen. Verbaas en verwonder je over deze verhalen van geluk. Dus klik op afspelen, aai over het afgerukte pootje van een konijn, lik aan een hoefijzer en blijf vooral lachen. Het leven is zo slecht nog niet.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: