overnachten olifanten
Saved Read later
Deel dit bericht

Romantisch overnachten tussen de olifanten

Heb je al nagedacht over je volgende vakantiebestemming na de coronacrisis? Wat dacht je van een romantische overnachting omringd door geredde olifanten? In Noord-Thailand is er een prachtige locatie waarbij je in luxe bubble suites kunt slapen, en wakker gemaakt kunt worden door rondlopende olifanten.

Overnachten tussen de olifanten

In Thailand worden olifanten vaak mishandeld om ze te gebruiken als toeristische attractie. De olifanten die bij dit verblijf rondlopen zijn uit deze situaties gered, en worden verzorgd met alle liefde die ze verdienen.

Er zijn verschillende soorten accommodaties, maar de jungle bubbles zijn toch wel het meest spectaculair. Vanuit je luxe bubble kun je de hele dag en nacht de olifanten zien, en bekijken hoe zij zich in hun natuurlijke omgeving gedragen. De olifanten bevinden zich op ongeveer 2 meter afstand van jouw bubble, een zicht wat je nooit meer zult vergeten!

overnachten olifanten

Luxe bubble suite

De bubble suites zijn uitgerust met airco, dus ook met volle zon kun je gewoon genieten vanaf je bed. Helaas kun je maar één nachtje genieten van de jungle bubble suite, het is namelijk niet de bedoeling dat deze als hotel gebruikt wordt. Je mag met de olifanten lopen, de lokale cultuur ontdekken, gebruik maken van de spa en nog veel meer.

Bekijk ook:
Slimme technologie voor dierenliefhebbers: top gadgets die elk huisdier verdient

Kosten

Het klinkt wel als iets wat je maar een keer in je leven gaat doen, en wanneer we je de prijs vertellen denk jij waarschijnlijk hetzelfde!
Laten we beginnen met het feit dat je in totaal drie nachten zult blijven slapen. Slechts één van deze nachten bevind je je in de luxe bubble suite, de andere nachten mag je gebruik maken van het hotel op het terrein. Wat zit er nog meer bij de prijs inbegrepen?

 • Dagelijks ontbijt, lunch en avondeten inclusief drinken
 • Een minibar in je kamer
 • Een onvergetelijke activiteit per nacht dat je verblijft. Je kunt kiezen uit:
  Olifanten Ervaring bij Dara Camp – Leer over de olifanten, of loop naast ze
  Een wandeling door drie verschillende landen onder begeleiding van een tour gids
  Een kookles Thaise cuisine
  Gebruik maken van de spa, 90 minuten privé yoga les of 90 minuten privé pilates les
  Hall of Opium museum bezoeken
 • Vervoer van en naar Chiang Rai Vliegveld in een limousine met versnaperingen
 • Twee nachten in het hotel, één nacht in een luxe bubble suite
Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

De prijs? Een kleine 1.130 euro. Per nacht. Totaal dus zo'n €3.390 voor drie nachten. Ja, dat gezicht trekken wij op dit moment ook, dat wordt flink sparen!

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.