Deze onbekende landen zijn een plekje waard op je bucketlist 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze onbekende landen zijn een plekje waard op je bucketlist

Ben jij een echte wereldreiziger en hou je van nieuwe landen te ontdekken? Dan komt onderstaande lijst van de mooiste onbekende landen zeker van pas! Deze landen zijn zo prachtig, dat ze zeker een plekje waard zijn op je bucketlist!

Deze onbekende landen zijn een plekje waard op je bucketlist 16

Djibouti

Als ik aan jou zou vragen of je al eens gehoord hebt over Djibouti, zou je waarschijnlijk een vreemd gezicht trekken. Maar het is geen verzinsel, Djibouti bestaat echt! Het is een prachtig lang in Afrika dat grenst  aan Eritrea, Ethiopie en Somalie. Dit land is ideaal als je opzoek bent naar rust, want het land telt nog geen miljoen inwoners en heeft een kustlijn van maar liefst 300 kilometer. Een bezoekje aan dit land is voornamelijk interessant als je graag duikt, want Djibouti heeft waanzinnig mooie duikplekken om te ontdekken! Je moet wel tegen hete temperaturen kunnen, want dit land is het heetste land van de wereld. Als je gek bent op woestijnen, dan is Djibouti ook the place to be! Het land bestaat zelfs voor een groot deel uit woestijn. Rust en ontspanning gegarandeerd!

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 beste elektrische steps van 2024

Gabon

Deze onbekende landen zijn een plekje waard op je bucketlist 17

Ook Gabon is een prachtig land in Afrika, dat velen onder ons nog niet kennen. Gabon is de ideale plek voor avontuurlijke natuurliefhebbers, want het land bestaat uit 80% regenwoud. Daarnaast kan dit land ook veel bieden aan cultuurfanaten, want het land heeft maar liefst 40 verschillende volkeren. Een reisje naar Gabon ga je dus niet snel vergeten!

 Nauru

Deze onbekende landen zijn een plekje waard op je bucketlist 18

Nauru is een klein eilandje met heel wat records op zijn naam. Het is de kleinste republiek en de kleinste eilandstaat ter wereld én het is het kleinste land van Oceanië. Het eilandje is zo klein, dat het nauwelijks 10 000 inwoners telt. Het is dus de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse stress! Het eiland is bovendien prachtig want het is omringt door koraalrif. Wie denkt dat Nauru primitief is, heeft het zeker bij het verkeerde eind, want over het hele eiland kan je ook nog eens genieten van gratis wifi! Het perfecte eilandje om je helemaal alleen terug te trekken, maar toch niet helemaal!

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.