5 onontdekte bestemmingen voor een incentive reis 14
Saved Read later
Deel dit bericht

5 onontdekte bestemmingen voor een incentive reis

Het staat buiten kijf dat incentive reizen dé manier zijn om personeel te binden en te motiveren. Steeds meer organisaties zien in dat de werving en selectie van personeel erg kostbaar is. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het dus cruciaal om medewerkers aan een organisatie te binden. Een bijkomend voordeel van een incentive reis is het creëren van een sterker team. Daar waar de economie sneller groeit dan ooit is vertrouwen, performance en efficiënt werken belangrijker dan ooit. Ben je op zoek naar unieke en exclusieve bestemmingen voor incentive reizen? Ontdek hieronder een aantal parels van Edgeplore:

Jordanië

Een prachtig land en een geweldige bestemming. De toeristische highlights, met onder andere het UNESCO wereldwonder Petra bezoeken we hier via de minder bekende paden. Denk hierbij aan het hiken van de Petra Backdoor Trail. Ook het overnachten in de Wadi Rum woestijn in glamping tenten én het ontdekken van de kustlijn met een gyrocopter is onvergetelijk!

5 onontdekte bestemmingen voor een incentive reis 20

Albanië

Tot de uitzending van Wie is de Mol begin 2022 een voor vele onbekende reisbestemming. Echter is er in Albanië enorm mooie natuur en cultuur te ontdekken. Dansen jullie bij het kampvuur op een verlaten strand tot in de late uurtjes? Of genieten jullie meer van de outdoor activiteiten zoals canyoning of rotsklimmen? Te heftig? Maak gezamenlijk een tocht langs de kustlijn in een kayak of met team-supboards. Uit Albanië nemen jullie als team hoe dan ook fantastische herinneringen mee.

Bekijk ook:
De leukste bestemmingen voor een groepsreis

5 onontdekte bestemmingen voor een incentive reis 21

IJsland

Een bekende bestemming voor een incentive reis is natuurlijk Lapland. Zijn jullie echter op zoek naar net iets meer avontuur en met name ruigere natuur? Kies dan voor een trip naar IJsland. Naast de Golden Circle highlights is er in IJsland nog veel meer te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige hike met het team over de uitgestrekte gletsjers. Het gevoel van veiligheid en geborgenheid ontstaat omdat jullie aan elkaar gezekerd zitten. Meer avontuur? Probeer dan de sneeuwscootertocht of de tour met een superjeep. Het gezamenlijk beleven van de midzomernacht of het aanschouwen van het noorderlicht geeft het team ongetwijfeld een boost.

5 onontdekte bestemmingen voor een incentive reis 22

Slovenië

Een van de beste outdoor bestemmingen vlakbij huis. Met een kleine 2 uur vliegen bevinden jullie in een totaal andere omgeving. Zowel in de winter als in de zomer is hier een programma mogelijk met veel actieve activiteiten. Snowshoe hikes, caving expedities, raften, canyoning zijn voorbeelden hiervan. Om na de actieve dagen tot rust te komen overnachten we hier in aangename hotels of houten lodges met een sauna en hottub. Heerlijk actief tot rust met het team!

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 beste elektrische steps van 2024

5 onontdekte bestemmingen voor een incentive reis 23

Estland

Een verrassende bestemming! Een vooruitstrevend land als het gaat om digitalisering. De hoofdstad Tallinn, uitgegroeid tot hét centrum van Estland bezoeken we in stijl. We beleven hier een lokale dinershow en proeven lokale delicatessen. Na het bezoek aan de hoofdstad vertrekken we naar het rustige platte land. Hier ontdekken we de natuur die Estland een bezoek waard maakt. De uitgestrekte moerrassen verkennen we in de bogshoe hike. Het stukje adrenaline zoeken we op tijdens het rally-rijden op een dirt-circuit. Ook in Estland overnachten we in fijne hotels afgewisseld met forrest lodges. Medewerkers verrassen met een incentive reis? Kies voor Estland!

5 onontdekte bestemmingen voor een incentive reis 24

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.