Top 5 leuke carnavalskleding 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 5 leuke carnavalskleding

Het is weer bijna carnaval, maar hoe ga jij verkleed? Zoek jij nog inspiratie voor leuke carnavalskleding? Dan moet je snel verder lezen, want in dit artikel zetten we de vijf leukste ideeën voor je op een rij!

Vorig jaar konden we niet echt genieten van carnaval, maar in 2022 kan het feest weer losbarsten. De carnavalskleding kan dus weer tevoorschijn worden gehaald, maar misschien is dit ook wel het moment om iets nieuws te halen zodat je mee kan doen met de laatste verkleedtrends!

Dit zijn de vijf leukste verkleed ideeën voor carnaval 2022:

1. Squid Game

Vorig jaar was Squid Game de populairste serie van Netflix en daarom verwachten we dit jaar de Zuid-Koreaanse serie tijdens carnaval in overvloed terug te zien. Carnavalsvierders kunnen zich hierbij verkleden als gevangenen of bewaker. De gevangenen hebben een groen trainingspak aan met daarop een nummer. Denk bijvoorbeeld aan nummer 001 of nummer 456. En de bewakers dragen een rood trainingspak met een zwart masker, met daarop een vierkantje, rondje of driehoekje.

Extra tip: als je voor het rode pak gaat is het misschien ook een idee om een Salvador Dali Masker te regelen. Die kan je dan omwisselen met het zwarte masker en dan ben je net een bankrover uit de serie La Casa de Papel. Zo sla je twee vliegen in een klap!

Bekijk ook:
Met deze tips houd je je schoenen ook na jaren nog als nieuw

Top 5 leuke carnavalskleding 19

2. Disney

Disney vormt ook altijd een goede inspiratiebron voor een leuke carnavalsoutfit. Zo is het bijvoorbeeld helemaal geen gek idee om verkleed te gaan als een Disney prins of prinses. Wat dacht je van Sneeuwwitje, Belle, Aladdin of Tarzan? Een Disney slechterik zou ook nog kunnen. Ga het slechte carnavalspad op terwijl je verkleed bent als Malificent, Jafar, Gaston of Hades!

Top 5 leuke carnavalskleding 20

3. Superheld

Veel mensen zouden ongetwijfeld geen nee zeggen tegen superkrachten. Helaas is dat in onze wereld niet weggelegd, maar met carnaval kan je toch even doen alsof. Ga bijvoorbeeld verkleed als Spider-Man, Batman of Wonder Woman. Andere superhelden zoals Catwoman, Captain Marvel, Thor of Black Panther zijn ook goede opties!

Top 5 leuke carnavalskleding 21

4. Of laat je inspireren door een andere topfilm

Met carnaval kan je je ook door andere topfilms (of series) laten inspireren. Zo kan je bijvoorbeeld ook verkleed gaan als een student van Zweinstein. Ben jij een dappere leerling van Griffoendor? Een slimme student van Ravenklauw? Een harde werker uit Huffelpuf? Of een van de ambitieuze pupillen van Zwadderich?

Bekijk ook:
Dit zijn de meest opvallende brillentrends van 2024

Harry Potter is natuurlijk een leuke inspiratiebron, maar andere blockbusters kan je ook als voorbeeld gebruiken. Kijk naar Star Wars en ga verkleed als Luke of Leia Skywalker. Al is een Darth Vader of Storm Trooper kostuum ook een stoer idee.

Top 5 leuke carnavalskleding 22

5. Een ander tijdperk

Met carnaval kan je ook terug in de tijd door verkleed te gaan als iemand uit een andere periode. Zo zit je altijd goed als je verkleed gaat als een hippie uit de jaren 60. Maar, je kan nog verder terug de tijd in gaan. Zo kan je ook verkleed gaan als een Griek of Romein uit de klassieke tijd of een monnik uit de middeleeuwen. We hebben een riante geschiedenis, dus hier zijn ook genoeg leuke opties te bedenken.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.