in ,

OMGOMG sadsad CoolCool NiceNice AngryAngry

De ergste stormen ooit gefilmd

Moeder natuur is genadeloos

In ons kikkerlandje zijn we wel een beetje regen en wind gewend. Maar het kan een stuk extremer. Als je je Chihuahua in de lucht gooit en hem daarna terug moet halen op Texel dan weet je dat er een straffe wind staat. Als je koeien en vrachtwagens ziet vliegen dan moet je gaan beginnen met filmen, zoals de mensen in deze video hebben gedaan. Moeder natuur is genadeloos, zoals je kunt zien in dit filmpje. De regenbuitjes hier in Nederland zijn amateurs vergeleken bij deze allesverslindende monsters.

Je tuin water geven tijdens zo’n storm hoeft niet, want die ligt aan de andere kant van de stad, en dacht je dat je veilig was achter het dubbelglas in je huis? Dacht het niet! Sterker nog, ook je huis ligt aan de andere kant van de stad, met jou erin! Kijk en huiver, dit zijn de ergste stormen ooit gefilmd.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

lichaam vermiste surfer

Politie vindt lichaam vermiste surfer bij strand Scheveningen

Waarom noemen we asperges het witte goud?