Dit moet je weten over de nieuwe Samsung Galaxy 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit moet je weten over de nieuwe Samsung Galaxy

Traditiegetrouw presenteert Samsung elk jaar een nieuwe toptelefoon en dat is dit keer niet anders. In 2022 maken we kennis met de Samsung Galaxy S22 en dat moet het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf worden. In dit artikel zetten we de belangrijkste feitjes over de telefoon voor je op een rij.

Samsung Galaxy S22

Vanaf deze maand is de nieuwe Samsung Galaxy S22 te bestellen. Dit kan je van de nieuwe smartphone verwachten:

Drie modellen van de nieuwe Samsung Galaxy

De nieuwe Samsung Galaxy S22 krijgt drie nieuwe modellen. Er komt zoals gebruikelijk een standaard versie, maar ook een Plus versie en een Ultra versie.

Beelschermformaat van de nieuwe Samsung Galaxy

De S22 reeks is naar verluidt wat kleiner dan de S21 reeks. Zo zal de standaard versie een 6,06 inch scherm hebben, de Plus versie krijgt een 6,55 inch scherm en de Ultra heeft een 6,81 inch scherm. De standaard versie en de Plus versie zijn hiermee iets kleiner geworden, terwijl de Ultra versie nagenoeg even groot is gebleven.

Bekijk ook:
Dit zijn de laatste virtual reality trends

Prijs van de nieuwe Samsung Galaxy

Van de nieuwe Samsung Galaxy S22 mag je veel verwachten en dat is ook terug te zien aan de prijs. De goedkoopste versie van de nieuwe telefoon kost namelijk maar liefst 850 euro. Maar, als je voor een Plus of Ultra gaat betaal je al gauw tussen de 1050 en 1250 euro. Al is dat ook afhankelijk van het geheugen dat je kiest.

Kleuren van de nieuwe Samsung Galaxy

De nieuwe Samsung Galaxy komt ook in verschillende kleuren. Zo kan je zowel de standaard versie als de Plus versie in het zwart, groen, roze en wit krijgen. De Ultra versie is weer beschikbaar in zwart, groen, wit en een donkerrode versie. Als je iets nieuws wilt moet je voor de Ultra rood kiezen, want deze kleur zagen we al een tijdje niet meer terug in de Samsung telefoons.

De S Pen voor de nieuwe Samsung Galaxy

Vind jij het fijn om een S Pen te gebruiken bij je telefoon? Dan hebben we goed nieuws, want bij de nieuwe Ultra versie van de Samsung Galaxy 22 is dit weer mogelijk. Daarnaast zou de pen zelfs standaard bij het toestel zitten en kan je de pen zelfs opbergen in de telefoon. Klinkt wel handig, toch?

Bekijk ook:
Worden mensen in de toekomst geprogrammeerd door hersenchips en kunstmatige intelligentie?

Sneller opladen met de nieuwe Samsung Galaxy

Samsung heeft ook dit jaar de opladercapaciteit van de telefoon verbetert. Dat ga je naar verluidt vooral merken bij de Plus versie en de Ultra versie. Die zouden binnen een half uurtje al voor meer dan de helft opgeladen kunnen worden.

Maak nog mooiere foto's met de nieuwe Samsung Galaxy

Met de nieuwe Samsung Galaxy S22 kan je ook mooiere foto's maken. Samsung heeft de camera van de telefoon namelijk weer een flinke upgrade gegeven. De telefoon krijgt drie camera's op de achterkant. Een hoofdcamera met een hoge resolutie, een tweede camera met een groothoeklens zodat een grote omgeving vastgelegd kan worden, en een derde camera met zoomfunctie, zodat er ook ingezoomd kan worden.

Weer waterdicht

De nieuwe Samsung Galaxy S22 is ook weer waterdicht. En daarnaast is deze ook stofbestendig. Ook wel handig!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.