`Samsung
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Welke releases kunnen we verwachten van Samsung in 2024?

Techgigant Samsung kende een prima jaar met de release van onder andere de Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Watch6, Galaxy Tab S9 en nog vele andere topproducten. De concurrentiestrijd met gigant Apple is echter nog lang niet gewonnen, en zal ook komend jaar weer doorgaan. Echter zijn er alweer voldoende geruchten over mogelijke releases van Samsung, en deze zijn veelbelovend voor het komende jaar! 

Enthousiasme over de S23

De Samsung Galaxy S23 heeft mensen wereldwijd verbaasd en enthousiast gemaakt. Met zijn slanke ontwerp trok het toestel direct de aandacht. Gebruikers waren onder de indruk van de uitstekende prestaties en snelheid van het toestel, en ook de camera overtrof alle verwachtingen. De batterijduur was ook opmerkelijk, waardoor mensen de hele dag konden genieten van hun telefoon zonder zich zorgen te maken over het opladen.

Nieuwe functies, zoals gezichtsherkenning en verbeterde beveiliging, werden als geweldig beschouwd. Over het algemeen was de Samsung Galaxy S23 een toestel waar velen enthousiast van zijn geworden, en daardoor ligt de lat nog iets hoger voor de opvolger van de S23.

Stijgende verwachtingen voor de S24

Zoals verwacht werd de Samsung Galaxy S23 het volgende succes in de Galaxy S-serie. De Samsung Galaxy S24 wordt de nieuwste toevoeging aan de populaire Galaxy S-serie van Samsung. Als opvolger van de Galaxy S23 belooft de S24 tal van verbeteringen en nieuwe functies voor een meeslepende smartphone-ervaring. 

Het eerste wat opvalt aan de Samsung Galaxy S24 is het prachtige design. Het toestel zal het vertrouwde slanke ontwerp hebben, en zou deze nog fijner in de hand liggen. Het toestel is voorzien van een groot en helder scherm, dat zorgt voor een indrukwekkende kijkervaring bij het bekijken van foto's, video's, games en andere content.

Betere foto’s, krachtige hardware

Maar niet alleen het design is  vernieuwd.Onder de motorkap is de Samsung Galaxy S24 uitgerust met krachtige hardware. Met de nieuwste processor en een ruime hoeveelheid RAM-geheugen biedt de S24 snelle prestaties en soepele multitasking. Bovendien is het toestel voorzien van voldoende opslagruimte om al je apps, foto's, video's en bestanden op te slaan. Op zich niet veel verandering op dit gebied, al moet er wel een verbetering merkbaar zijn ten opzichte van zijn voorganger.

Op het gebied van fotografie stelt de Samsung Galaxy S24 niet teleur. Met een hoogwaardige camera aan de achterzijde kun je prachtige foto's maken, zelfs in situaties met weinig licht. Volgens ingewijden is de camera geüpgrade om met de iPhone 15 Pro Max te kunnen concurreren. Daarnaast biedt de S24 geavanceerde camerafuncties zoals optische beeldstabilisatie, 8K-video-opname en verschillende modi en filters om je foto's te verfraaien.

Wat betreft de software is de Samsung Galaxy S24 uitgerust met de nieuwste versie van Android, aangevuld met de eigen One UI-skin van Samsung. Op verschillende sites is te lezen dat de S24 al in het begin van 2024 uit zal worden gebracht.

Welke releases kunnen we verwachten van Samsung in 2024? 13

In nood? Altijd bereikbaar met je Samsung

Satellietcommunicatie is van cruciaal belang in de moderne wereld, vooral in afgelegen en moeilijk bereikbare gebieden. Samsung begrijpt het belang van een betrouwbare en effectieve communicatie-infrastructuur, ongeacht de geografische locatie. Daarom heeft het bedrijf geïnvesteerd in de ontwikkeling en implementatie van technologie op het gebied van satellietcommunicatie.

Met Samsung's superieure technologische knowhow heeft het bedrijf geavanceerde satellietcommunicatiesystemen ontworpen die betrouwbare en snelle communicatie mogelijk maken, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Deze systemen zijn in staat om spraak, data en video over lange afstanden te verzenden en te ontvangen, waardoor cruciale communicatie mogelijk is, zelfs in afgelegen gebieden waar traditionele communicatiemiddelen vaak tekortschieten.

Deze techniek zal vanaf 2024 worden toegevoegd aan de smartphones. De S24 zal deze technologie dus sowieso bevatten. Slecht nieuws voor de bezitters van de Galaxy S23: het is onmogelijk om deze technologie alsnog aan de bestaande telefoons toe te voegen.

Focus op thuis

De meeste mensen kennen Samsung voornamelijk van de smartphones en snelwerkende tablets. Veel mensen vergeten al snel dat Samsung een breed scala aan apparaten produceert, en ook veel huishoudelijke apparaten verkoopt die van hoge kwaliteit zijn. Waar de afgelopen jaren flink is ingezet op slimme huishoudelijke producten, zal de techgigant dat ook in 2024 blijven doen.

Een van de meest verwachte nieuwe huishoudelijke releases van Samsung is hun volgende generatie slimme koelkasten. Deze koelkasten zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals slimme sensoren en AI-technologie, waardoor ze zelflerend en intuïtief worden. Ze kunnen bijvoorbeeld bijhouden welke producten er in de koelkast liggen en automatisch een boodschappenlijst maken wanneer bepaalde items opraken.

Deze slimme koelkasten kunnen ook worden bediend via spraakopdrachten of een smartphone-app, waardoor het nog gemakkelijker wordt om uw voedselvoorraad te beheren.

Samsung

Thuis slim én schoon

Een ander opwindend product waar we naar uitkijken, is de nieuwe reeks wasmachines van Samsung. Deze wasmachines zijn voorzien van geavanceerde technologieën zoals snelle wasprogramma's, zelfreinigende trommels en stille motorprestaties. Met deze nieuwe wasmachines kan je tijd besparen en jouw kleding grondig reinigen zonder al te veel lawaai.

Naast koelkasten en wasmachines heeft Samsung ook plannen om hun assortiment stofzuigers uit te breiden. Deze nieuwe stofzuigers zullen worden geleverd met krachtige zuigkracht, geavanceerde filtratiesystemen en slimme navigatietechnologieën. Dankzij deze functies kunnen ze het huis grondig reinigen en tegelijkertijd efficiënt omgaan met verschillende soorten oppervlakken en obstakels.

Poll Welke Samsung release maakt jou het meest enthousiast?

Samsung Galaxy S2440%
Samsung Galaxy Z Fold 643.3%
Samsung Galaxy Watch716.7%
📊 Bekijk resultaten
1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.