Max Verstappen blijft voorlopig bij Red Bull 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Max Verstappen blijft voorlopig bij Red Bull

De 22-jarige Limburger, Max Verstappen, rijdt ook komend seizoen voor Red Bull Racing. Ook werd bekend gemaakt dat Alexander Albon zijn teammaatje blijft. Daarnaast blijven de heren die nu voor Toro Rosso rijden, ook rijden voor de renstal.

Andere opties in 2021?

Waar naar verwachting verschillende opties mogelijk zijn in 2021 gaf de Limburger aan zich voorlopig thuis te voelen bij de Oostenrijkse renstal. In 2021 komen er, naar alle waarschijnlijkheid, plekken vrij bij Mercedes en Ferrari. Verstappen moet zelf niets van een eventuele overstap weten. “Bij Red Bull voel ik me thuis” gaf hij aan in een interview.

Loyaliteit aan werkgever

Wat opvalt wanneer je Verstappen ziet spreken over zijn keuzes en Red Bull Racing is een enorme hoeveelheid loyaliteit. De Limburger is blij met de Oostenrijkse renstal en zij zijn blij met hem. Het was immers Red Bull Racing die het talent bij hem zag en hem een kans wilde geven. Of het goed is om zo loyaal te blijven, wanneer je al zolang meedoet? Dat valt nog te bezien. Wanneer Honda een nog betere motor weet te bouwen, met nog meer kracht, zal Max mee kunnen gaan doen voor het kampioenschap.

Bekijk ook:
Theorie-examen oefenen met een online cursus: Hoe werkt het precies?

Voorbereiding op volgend seizoen

Nu het seizoen ten einde loopt, de wereldkampioen gekroond is en er vrij weinig spanning meer in het kampioenschap zit, geeft Verstappen aan dat ze klaar zijn voor de laatste races van het seizoen.  De laatste races zullen, aldus de Nederlander, voornamelijk in het teken staan van volgend seizoen. Er zullen al wat aerodynamische wijzigingen worden gedaan op de auto. Zodoende is deze alvast getest voor het einde van het seizoen.

Derde plaats in de eindstand?

Dankzij de geweldige race van gisteren maakt Max Verstappen nu kans op de derde podiumplaats.

Bekijk ook:

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.