in , ,

Infantilisme, wat is dat precies?

infantilisme

Je zult vast wel een keer een foto of filmpje voorbij hebben zien komen van een volwassene die verkleed is als baby. Die volwassen persoon gedraagt zich vervolgens ook nog eens als een baby. Wat moet dat nu precies betekenen? Het zou zomaar kunnen zijn dat deze mensen een fetisj hebben voor infantilisme!

Wat is infantilisme precies?

Het woord infant is Engels voor zuigeling, of een jong kind. Bij infantilisme gaat het er dan ook om dat iemand zich wilt gedragen of behandeld wil worden als een kind. Vaak gaat het dan vooral om de leeftijd van baby’s die nog in de luier zitten, of kleine kinderen zoals peuters. Je gedachten springen waarschijnlijk gelijk naar pedofilie, maar er is absoluut geen verband tussen pedofilie en infantilisme. Bij infantilisme gaat het juist om de rol van het kind te spelen, de persoon koestert dus geen gevoelens naar kinderen toe.

Vaak gaat het dan vooral om de leeftijd van baby’s die nog in de luier zitten

Wat maakt infantilisme zo opwindend?

Uit onderzoek is gebleken dat er in de praktijk een verschil zit tussen mannelijke en vrouwelijke ‘Adult Babies‘. Mannen vinden vooral het dragen van de luiers fijn, en soms zelfs seksueel opwindend. Vrouwen vinden het vooral opwindend dat het ‘vaderfiguur‘ op dat moment de volledige controle over de vrouw heeft. De mannen lijken dus meer seksuele voldoening te krijgen van het infantilisme, terwijl de vrouwen het rollenspel aspect juist veel leuker vinden. De partners zijn in de meeste gevallen op de hoogte van de fetisj van hun partner, en willen hier ook in meegaan.

Lees ook:
Poll: Ga jij de Corona-app installeren?

Waar ligt de grens tussen infantilisme en pedofilie?

Het grootste verschil zit hem in de manier waarop zij opgewonden worden. Bij pedofilie wordt de persoon opgewonden door een minderjarig kind. Bij infantilisme gaat het erom dat zij opgewonden worden als zij zelf als een baby behandeld worden. De twee zijn dus totaal niet te vergelijken, en infantilisme is dan ook niet strafbaar. In de VS bestaan er zelfs zaken waar mensen met een fetisj voor infantilisme terecht kunnen om hun behoefte te vervullen.

grote luiers, en accessoires zoals spenen

Speeltjes voor infantilisme

Ook voor mensen die een fetisj hebben voor infantilisme zijn er speeltjes beschikbaar. Voornamelijk gaat het om grote luiers, en accessoires zoals spenen enz. Maar ook speeltjes die voor baby’s en kleine kinderen geschikt zijn, zijn prima om te gebruiken bij infantilisme.

  • Hoe denk jij over infantilisme?

    • Ik heb er zelf een fetisj voor
    • Het klinkt wel als iets wat ik wil proberen
    • Ieder zijn ding
    • Gadverdamme, dat doe je gewoon niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

aardverschuiving noorwegen

Acht huizen de zee in gesleurd bij aardverschuiving Noorwegen

Verder komen in je games? Bekijk gameplay video’s!