Saved Read later
Deel dit bericht

Hier kan je overnachten in een Boeing 727

In het Manuel Antonio Nationaal park in de jungle van Costa Rica ligt hotel Costa Verde. Het lijkt op het eerste gezicht alsof er een vliegtuig is neergestort. Dit is echter niet het geval, het park heeft een oude Boeing 727 omgebouwd tot een bijzondere slaapgelegenheid. Het interieur is helemaal omgebouwd en het vliegtuig is van alle gemakken voorzien.

De romp is bedekt met teakhouten lambrisering en er zijn twee slaapkamers ingebouwd, elke slaapkamer heeft ook zijn eigen badkamer. Tevens is er een houten platform aan de zijkant van het vliegtuig gebouwd waar je kan genieten van een spectaculair uitzicht.

Wat deze overnachting extra speciaal maakt is dat je tussen de oerwoudgeluiden slaapt, je zou zomaar brulapen of luiaards tegen het lijf kunnen lopen.

De prijs voor een nachtje in dit bijzondere hotel valt ook nog best wel mee, buiten het hoogseizoen kun je voor 250 euro per nacht genieten van alles wat dit vliegtuig te bieden heeft.

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

Cockpit Cottage

Mocht de Boeing 727 nou volgeboekt zijn dan is er ook nog de optie om te verblijven in de ‘Cockpit Cottage’. Dit vliegtuig behoorde tot de vloot van de Franse maatschappij Aéropostale. Tevens is er nóg een vliegtuig, maar in dit vliegtuig is een restaurant gevestigd.Restaurant El Avion is gemaakt in een neergeschoten Fairchild C-123 vliegtuig.

Al met al is dit een hele bijzondere ervaring voor een redelijke prijs. Zou jij hier een nachtje willen doorbrengen?

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.