Sportschool open
Saved Read later
Deel dit bericht

Sportschool Pain and Gain opent 1 juni alsnog deuren, ondanks coronamaatregelen

Officieel mogen sportscholen pas vanaf 1 september hun deuren weer openen. Sommige sportscholen vinden dit te lang, en zijn toch van plan hun deuren eerder te openen. Bob Schinkel bijvoorbeeld, de eigenaar van Pain and Gain in de Lier, gaat zijn deuren op 1 juni weer open gooien.

Het is genoeg geweest

Schinkel wilt er niets anders over zeggen dan dat het genoeg geweest is. Hij vindt het besluit van de regering belachelijk. Hij vindt dat de regering met twee maten aan het meten is. “Waarom mogen kroegen wel open en wij niet? Het is onbegrijpelijk. Vooral omdat bewegen bijdraagt aan de gezondheid, in tegenstelling tot een biertje.” Aldus Schinkel. Hij laat weten dat hij zijn deuren op 1 juni zal openen, omdat de bank anders zijn deuren blijvend zal sluiten.

Bekijk ook:
Het beste sporthorloge; een top 5!

Ondergang kleine sportscholen

Wat hem nog wel het meest frustreert is het feit dat het kabinet in gesprek is met Basic Fit over garanties. Zo zou de keten voor 60 miljoen euro kunnen lenen zodat zij kunnen overleven. Het doet kleine sportscholen pijn dat de grootste prijsvechter wel gesteund wordt, en de kleine sportscholen niet. Pain and Gain heeft al allerlei maatregelen genomen zodat mensen veilig kunnen sporten. Zo mogen er maar 10 mensen tegelijk sporten, moet je vooraf reserveren, en werken zij met een tijdslot. Douchen of socializen is niet toegestaan.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.