Sportschool open

Sportschool Pain and Gain opent 1 juni alsnog deuren, ondanks coronamaatregelen

0 Shares

Officieel mogen sportscholen pas vanaf 1 september hun deuren weer openen. Sommige sportscholen vinden dit te lang, en zijn toch van plan hun deuren eerder te openen. Bob Schinkel bijvoorbeeld, de eigenaar van Pain and Gain in de Lier, gaat zijn deuren op 1 juni weer open gooien.

Het is genoeg geweest

Schinkel wilt er niets anders over zeggen dan dat het genoeg geweest is. Hij vindt het besluit van de regering belachelijk. Hij vindt dat de regering met twee maten aan het meten is. “Waarom mogen kroegen wel open en wij niet? Het is onbegrijpelijk. Vooral omdat bewegen bijdraagt aan de gezondheid, in tegenstelling tot een biertje.” Aldus Schinkel. Hij laat weten dat hij zijn deuren op 1 juni zal openen, omdat de bank anders zijn deuren blijvend zal sluiten.

Ondergang kleine sportscholen

Wat hem nog wel het meest frustreert is het feit dat het kabinet in gesprek is met Basic Fit over garanties. Zo zou de keten voor 60 miljoen euro kunnen lenen zodat zij kunnen overleven. Het doet kleine sportscholen pijn dat de grootste prijsvechter wel gesteund wordt, en de kleine sportscholen niet. Pain and Gain heeft al allerlei maatregelen genomen zodat mensen veilig kunnen sporten. Zo mogen er maar 10 mensen tegelijk sporten, moet je vooraf reserveren, en werken zij met een tijdslot. Douchen of socializen is niet toegestaan.

Bekijk ook:
Komen er nieuwe verkiezingen in Nederland?

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.