mark rutte gewoon je bek houden
Gabriel Petrescu/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Rutte: ‘Gewoon je bek houden’

Veel voetbalsupporters hielden zich tijdens de tweede speelronde in de eredivisie niet aan de regels, namelijk niet schreeuwen of zingen. Premier Mark Rutte heeft een hele simpele oplossing om toch deze regels te volgen: ‘Gewoon je bek houden als je daar zit'.

‘Gewoon je bek houden'

Onder andere de Feyenoordfans hebben gistermiddag niet altijd de regels gevolgd met het schreeuw- en zangverbod. Een woordvoerder van de Rotterdammers laat weten dat Feyenoord de frustratie van de premier over de oplopende cijfers snapt. Zij erkennen ook dat het af en toe mis is gegaan, met name het schreeuw- en zangverbod en de anderhalve meter regel werd niet in acht genomen. Aankomende wedstrijd zullen zij dan ook extra teams inzetten om de regels te handhaven.

Onderzoek

De meningen over de regels in stadions lopen uiteen. Feyenoord wil dan ook zelf de komende weken zelf grootschalig onderzoek doen naar het werkelijke risico op besmetting in de buitenlucht in van een stadion. Op dit moment is het zo dat het niet naleven van de regels een stadionverbod van drie maanden kan opleveren.

Bekijk ook:
Veilig schaatsen op Hollands natuurijs? Met deze tips voorkom je vervelende ongelukjes

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.