rijksambtenaren loonsverhoging en thuiswerkvergoeding

Rijksambtenaren krijgen loonsverhoging en thuiswerkvergoeding

0 Shares

Een loonsverhoging met 0,7% met terugwerkende kracht per 1 juli. Dat is wat de 120.000 rijksambtenaren te wachten staat. Ook een thuiswerkvergoeding van 363 euro netto kunnen zij in hun zak steken. Ambtenaren zullen ook betrokken worden bij gesprekken over ‘hybride werken’, hiermee wordt bedoeld een mix van thuiswerken en op kantoor werken. 

Rijksambtenaren krijgen loonsverhoging en thuiswerkvergoeding

Vakbond CNV heeft deze afspraken gemaakt met de overheid. De nieuwe cao loopt van 1 juli tot en met het einde van het jaar met terugwerkende kracht. Tevens krijgen zij ook nog een eenmalige vergoeding van 225 euro. Daarnaast krijgen zij bij een aanvullende geboorteverlof van vijf weken de gehele periode het volledige loon doorbetaald.

Geen beloning voor coronacrisis

Er zijn geen afspraken gemaakt over een extra beloning voor ambtenaren die tijdens de coronacrisis extra veel gewerkt hebben. De CNV vindt dit zeer jammer. Er is wel een aanbeveling gekomen om de ambtenaren die tijdens de coronacrisis veel gewerkt hebben een eenmalige beloning te geven via een bestaande regeling.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.